Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
12
12

Особливості вибору повербанків із підвищеною ємністю

657р

Для отримання максимальної автономності вдома, на полюванні, риболовлі або під час подорожей сьогодні неможливо обійтися без накопичувача, який виконує роль альтернативного джерела енергії.

Незважаючи на значну вагу, повербанк 50000 користується величезним попитом у споживача. З огляду на величезну ємність вбудованої батареї він легко може як живити домашні маршрутизатори або мережеві станції (за наявності порту на 12В), так і забезпечити багаторазове заряджання смартфонів, планшетів і ручних ліхтариків.

Особливості повербанків із підвищеною енергоємністю

Стандартний домашній повербанк, що використовується для побутових потреб, зазвичай має ємність 10-20 тис. мАг. Цього достатньо для 2-4 повних зарядів смартфона або планшета, на що загалом і розрахований пристрій. Для моделей з більшою ємністю висуваються вже більш серйозні вимоги. На конструкційні особливості варто звертати увагу в останню чергу, хоча вони теж важливі.

Найбільш принциповими для споживача залишаються кількість і тип портів. Як правило, повербанк має:

  • USB-порти різного покоління — стандартизований вихід, який підійде більшості сучасних гаджетів;
  • роз’єми типу Type-C або micro USB — особливий тип виходу, який використовується як альтернатива класичному USB і дає змогу розвантажити внутрішній модуль, правильно розподіливши споживання та звільнивши основні роз’єми;
  • додаткові роз’єми з Fast Charger функцією — особливо затребуваними для споживача залишаються функції швидкого заряджання, залежно від моделі можуть бути встановлені від 1-2 USB-портів 3.0 і вище.

Варто розуміти, що в кожного гаджета є певні поріг напруги та сили струму. Саме тому вкрай важливо мати пристрій із різними виходами — від USB 2.0 до сучасних 3.1 або Type-C. Це дасть змогу підзарядити будь-який гаджет.

Функціональні особливості

Під час вибору якісного повербанку фахівці One-Click рекомендують звертати увагу й на додаткові функції. Максимальну автономність здатні забезпечити моделі без інформаційного екрану та з невеликою кількістю додаткових функцій.

Важливою залишається лише наявність ліхтарика, який зможе забезпечити необхідним освітленням без втрати потужності на підзарядці смартфона. Використання аналогічної функції на телефоні за відсутності стабільного електроживлення — нераціональна витрата енергії.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×