Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
35
35

Пластикові вікна REHAU

6613f4aa7393d

Металопластикові вікна Рехау – вікна вироблені їх профільних систем німецької компанії Рехау. Компанія більше 50-ти років виробляє якісний профіль, який знають і цінують у всьому світі.

Пластикові вікна з профільних систем Рехау відрізняються найвищими показниками теплоізоляції і шумоізоляції. Усі технічні рішення відповідають високим європейським стандартам.
Бренд представлений в Україні дочірньою компанією, що в свою чергу позначається на постійному розширенні пропозицій компанії на нашому ринку.
Вікна Рехау багато років поспіль утримують провідну позицію з продажу європейських систем в Україні. Більше про вікна Рехау на сайті офіційного партнера kalkuliatorvikon.com.ua

Переваги пластикових вікон REHAU

  1. Гарантія на всю продукцію.
  2. Контроль якості вікон і рівня сервісу партнерів.
  3. Система захисту від копіювання продукції.
  4. Конкурентна цінова політика.
  5. Відносно стислі терміни постачання.
  6. Великий асортимент продукції.
  7. Пропозиції для різних типів споруд.
  8. Відмінний дизайн вікон.
  9. Можливість ламінації та фарбування профілю.
  10. Великий асортимент додаткових елементів.

Як розрахувати вартість вікон Рехау?

6613f4b23dec3.webp

Онлайн калькулятор пластикових вікон – найшвидший і найзручніший спосіб розрахунку вартості. Перейшовши за посиланням https://kalkuliatorvikon.com.ua/ у Вас буде можливість самостійно розрахувати вартість німецьких вікон Рехау.
Сервіс авторизований на сайті німецького концерну, що гарантує можливість замовлення око низ оригінального профілю.

Калькулятор вікон Рехау здатний розраховувати точну вартість виробів за лічені хвилини. На додаток, сервіс – це не тільки про ціни, а ще й низка додаткових можливостей: особистий кабінет, конфігуратор вікон, терміни постачання, технічна документація та багато іншого.
У каталозі вікон Рехау є пропозиції на будь-який смак і бюджет. Нова програма Селектед від компанії Рехау – гарантія купівлі вікон німецького виробництва. А це відповідно і гарантована німецька якість та європейський сервіс.

На численні прохання замовників та учасників ринку, Рехау розробив можливість купівлі вікон, які зібрані виключно з комплектуючих німецького бренду. Обираючи такий варіант комплектації, Ви отримаєте унікальний ідентифікатор, який зберігає всю інформацію про продукцію. Це дуже зручно, адже Рехау бере на себе всі гарантійні зобов’язання навіть через десятки років.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×