Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1035
1035

Покров зустрічай! Мережа VARUS відкриває ще один новий супермаркет

telegram cloud photo size 2 5337297490589897814 y

Новенький супермаркет VARUS у Покрові відкриє свої двері для покупців 10 лютого 2024 року. Святкове відкриття відбудеться за адресою вул. Центральна, 47А, ТЦ “Покров”.

VARUS — це набагато більше, ніж просто продуктовий магазин. Це ваш провідник у захопливий світ різномаїжжя, де кожен знайде щось собі до смаку. Це простір усвідомлених покупок з найкращими товарами за вигідними цінами, регулярними акціями та святковими пропозиціями. А ще — затишна локація для шопінгу із сучасними рішеннями в інтер’єрі та приємною атмосферою. Відвідавши VARUS один раз, ви точно захочете повернутись сюди знову.

У день відкриття на вас чекають: безпрограшний розіграш купонів, подарункових сертифікатів номіналом 100 грн, а також знижки на улюблені товари.

В асортименті нового супермаркету — величезне різномаїжжя продуктів українського виробництва та імпортних товарів із різних країн світу. Свіжі риба та м’ясо, великий вибір овочів та фруктів, сирів та молочних продуктів, кондитерські вироби, ласощі та багато іншого — обрати є з чого. Також у VARUS можна замовити свіжу піцу власного виробництва, яку готують прямо у магазині.

Особливу увагу у мережі VARUS приділяють свіжості продуктів: кожен товар проходить ретельну перевірку відділом якості, а за умовами зберігання й термінами реалізації постійно слідкують спеціалісти супермаркету.

Одна з фішок VARUS — це власні торгові марки. Зверніть увагу на ТМ Varto та ТМ Вигода, які поєднують якість та доступні ціни. Незалежно від того, чи ви шукаєте свіжість, вишуканість чи розумні ціни, VARUS стане надійним партнером у задоволенні вашого гастрономічного досвіду.

Покупки з VARUS стають ще вигіднішими завдяки програмі лояльності VARUS PERFECT. Накопичуйте бонуси за купівлю акційних товарів, подвоюйте бонуси на День народження, витрачайте понад 5 000 грн у місяць на покупки та отримуйте додатковий +1% від суми протягом усього наступного місяця. Розраховуйтесь бонусними гривнями, об’єднуйте рахунки всієї родини та насолоджуйтесь вигідним шопінгом, адже це легко, як ніколи. Ще більше інформації про бонуси в мобільному застосунку VARUS або на сайті varus.ua.

Тож із VARUS свято і різномаїжжя не закінчується ніколи. Завітайте до нового супермаркету та переконайтесь самі!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×