Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
22
22

Професійне фарбування волосся: особливості процедури

IMG 5499 1

Час від часу жінкам хочеться кардинально змінити стиль або освіжити колір волосся. Для цього представниці прекрасної статі звертаються до салонів краси. Проте у сучасному ритмі життя часто не вистачає часу, щоб довести волосся до ладу або виглядати абсолютно інакше.

Обслуговування у звичайного фахівця разом із манікюром і педикюром може зайняти половину дня.

Молодим матусям та дуже зайнятим жінкам варто записатися до салонів краси Fast Line Studio. Тут пропонують оригінальний спосіб обслуговування – сети паралельних послуг, коли декілька майстрів працюють із клієнтом одночасно. Набір включає як фарбування, так і манікюр, педикюр, моделювання брів. Це чудова можливість повністю оновити образ приблизно за 90 хвилин, а не протягом половини дня.

Особливості фарбування волосся у професіонала

Щоб додати зовнішності яскравих акцентів або кардинально оновити стиль, не доведеться витрачати багато часу. Сети паралельних послуг передбачають, що перукар-стиліст, майстер манікюру й педикюру працюють одночасно. Покраска волосся може проводитись як за класичною технологією в один тон, так і бути складнішою, наприклад, балаяж, шатуш або колорування.

Послідовність робіт залежить від побажань клієнтки – тобто, який результат вона хоче отримати. Фарбувати волосся вдома не завжди зручно, адже остаточний колір може бути непередбачуваним. Наприклад, якщо брюнетка хоче стати блондинкою, попередньо їй потрібно висвітлити волосся. Для цього потрібно використовувати якісну косметику, яка не зашкодить шевелюрі й дозволить отримати точно бажаний результат.

Щоб уникнути неприємних сюрпризів, краще звернутися до професіоналів салону Fast Line Studio. Тут працюють майстри, які постійно проходять навчання та підвищують кваліфікацію, а також вивчають останні тенденції. Вони точно знають, яку фарбу підібрати для конкретного випадку, а також запропонують додаткові послуги для відновлення й покращення стану волосся. Особлива потреба в цьому виникає після частого фарбування, висвітлювання, хімічної завивки, хвороби.

Чому професійне фарбування якісніше та безпечніше

Фарби, які продаються у звичайних магазинах, не завжди якісні – деякі занадто агресивні, тому сильно шкодять шевелюрі. Салон краси https://fastline.studio/ використовує косметику від всесвітньо відомих та перевірених брендів, наприклад, основним постачальником є GoldWell. Також надають послуги із догляду та відновлення за допомогою спеціальних засобів, які допомагають боротися з поширеними косметичними проблемами.

Професійне фарбування волосся: особливості процедуриЩоб отримати бажаний результат і додатково не зашкодити локонам, перукарі-стилісти під час виконання процедури використовують:

  • якісні фарби. Вони містять багато доглядальних компонентів, а також добре зафарбовують сивину, щоб надати волоссю привабливого вигляду або кардинально оновити колір;
  • препарати для захисту шевелюри. Вони допомагають максимально знизити шкідливий вплив барвника на волосся, уникнути пересушення й втрати натурального блиску;
  • спеціальний шампунь. Він відкриває лусочки кожної волосини для того, щоб пігмент проникав глибше – за рахунок цього результат виходить якіснішим і довготривалим;
  • відновлювальну маску, а також термозахист перед тим, як сушити волосся феном або укладати плойкою.

Салон не заощаджує на матеріалах, адже отримати не просто хороший результат, а такий, якого хоче клієнт, дуже важливо. Перукарі-стилісти постійно проходять навчання та вивчають сучасні техніки, щоб отримувати різні кольори й стилі. Засоби вибирають в залежності від натурального відтінку та побажань відвідувача.

Fast Line Studio надає гарантію на апаратний манікюр 10 днів, тому бере повну відповідальність за якість під час надання послуг. Записатися до салонів можна онлайн або телефоном, у Києві працюють два заклади у Голосіївському та Солом’янському районах. Компанія запрошує на роботу досвідчених фахівців, зокрема, стилістів, майстрів манікюру, педикюру та інших, щоб працювати у команді професіоналів. Також надаються послуги франчайзингу для охочих відкрити власний, перспективний бізнес.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×