Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
35
35

Приватний ріелтор чи агентство нерухомості: куди краще звернутися

5466

Купівля об’єкта нерухомості є складним та відповідальним рішенням, яке потребує відповідного ставлення. Необхідно приділити увагу кожному важливому аспекту, починаючи від бюджету та закінчуючи розташуванням квартири чи будинку, а також вимогам щодо інфраструктури й стану житла.

Допомогти у вирішенні питань, пов’язаних з нерухомістю, завжди готові фахівці агентства Lavida, які мають багаторічний досвід роботи. На сайті щодня з’являються нові пропозиції, які доповнюються детальним описом та актуальними фото.

Яким має бути професійний ріелтор?

Спеціаліст, який працює у сфері нерухомості, надає посередницькі послуги клієнтам. Приватний ріелтор допомагає провести угоди, пов’язані з купівлею, продажем та орендою об’єктів, що належать до житлової чи комерційної нерухомості. Завданням для спеціаліста може стати пошук покупця або власника, який бажає придбати чи продати відповідний об’єкт нерухомості. Ріелторські послуги включають і вирішення питань, пов’язаних з орендою. Також спеціалісти допомагають придбати чи реалізувати земельні ділянки. Стати професіоналом у цьому напрямі допомагають деякі якості, серед яких:

  • вміння бути переконливим;
  • стресостійкість;
  • комунікабельність;
  • вміння набувати нових знань у різних сферах.

Агент нерухомості – це спеціаліст, який повинен правильно розпоряджатися власним часом. Працювати доводиться навіть у вихідні, а до поставлених завдань завжди потрібно ставитися відповідально. Ріелтор може надавати і певний перелік послуг, наприклад, займатися тільки комерційною нерухомістю. Наявність додаткових знань дозволяє йому допомагати в укладанні угод і збирати необхідні документи для підписання договору.

Приватні ріелтори: у чому особливості роботи?

Зазвичай такий фахівець має широку клієнтську базу, яка дозволяє працювати самостійно і отримувати більше, ніж у звичайному агентстві. Стати успішним ріелтором самостійно можна лише за умови наявності багатого досвіду. Іноді приватними ріелторами стають ті, хто втомився від постійного контролю та необхідності звітувати перед керівництвом. Також бувають вимушені ріелтори, які обрали самостійний шлях тому, що завинили в агентстві та не можуть повернутися на колишню роботу.

У першому випадку клієнт може отримати справді якісний сервіс. Робота буде виконана вміло та вчасно, а також не вимагатиме додаткових зусиль з боку клієнта. Якщо ж фахівець не має досвіду самостійної роботи, це може призвести до негативних наслідків для його клієнтів.

9800

Переваги агенції нерухомості

Велика фірма відрізняється чудовою репутацією, яку легко перевірити в інтернеті. Таке агентство нерухомості, ріелтор якого і проводитиме угоду, дбає про те, щоб клієнт завжди залишався задоволеним власним вибором. В агенції можуть запропонувати велику кількість варіантів на вибір. Сайт дозволяє вивчити пропозиції самостійно, а потім обговорити їх із фахівцем. Компанія віддає перевагу індивідуальному підходу в роботі. Це означає, що при формуванні пропозиції ріелтор завжди враховує побажання клієнта.

Великі агенції відрізняються чітко вибудованими бізнес-процесами, тому робота проходить без заминок. Всі етапи співробітництва стандартизовані, що дозволяє підписати договір у найстисліші терміни, продаючи об’єкт або придбаючи нову квартиру чи будинок. Звертаючись у велике агентство, можна бути впевненим у тому, що ви отримаєте всю необхідну допомогу з боку досвідченого ріелтора.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×