Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
145
145

Розмитненні авто з Європи. Які є зараз пільги?!

Розмитненні авто з Європи. Які є зараз пільги?!

Розмитненні авто з Європи. Які є зараз пільги?!

Послуги митного брокера у Києві: як проходить розмитнення авто

Розмитнення автомобілів вважається обов’язковим процесом при оформленні транспорту в Україні. Без цієї процедури неможлива легалізація нерозмитненого авто, що ввозиться або вже ввезене на «євро бляхах».

Зробити це швидко та недорого допоможуть наші спеціалісти. Послуги митного брокера включають усі необхідні процеси щодо легалізації транспорту.

Якщо ж вам необхідна детальна інформація, як насправді максимально заощадити кошти на митниці або безкоштовна консультація, читайте в цій покроковій інструкції з розмитнення авто.

Компанія M-Group займається розмитненням понад 10 років і має ліцензію на проведення експортно-імпортних операцій.

У яких випадках можливе розмитнення авто?

Наша компанія займається розмитненням транспорту за умови, що машину знято з реєстрації в країні, з якої привезено. Також легалізація можлива за наявності договору купівлі-продажу із власником авто та зазначеною ціною.

Процес розмитнення можливий за умови, що транспорт не перетинав кордон із РФ. Ще один частий випадок, коли можливе оформлення машини, коли ви перетнули на ній кордон України.

У яких ситуаціях неможливо розмитнити транспорт?

Узаконити транспорт в Україні не можна, якщо він знаходиться в нашій країні і теперішній власник не має даних про первісного власника. Також процедура не проводиться, якщо машину не знято з обліку в країні реєстрації і немає при собі договору про купівлю-продаж.

Особливості оформлення автомобілів в Україні з Європи

Кожному, хто планує легалізувати транспорт з іншої країни, рекомендуємо знати такі нюанси:

1. Зняття машини з обліку. Транспорт повинен бути знятий з обліку у місці, де він купувався або раніше був зареєстрований.Незалежно від того, з якої європейської країни його привезли. При знятті з обліку видається офіційний документ, що підтверджує чинність.

2. Наявність купчої на авто з Європи. У цьому документі має бути зазначена вартість машини. Без нього неможливо оформити декларацію до митних органів. Підсумкова вартість може бути вищою, ніж передбачалася спочатку.

3. Вартість податків, акцизів та мит. Ціна розмитнення залежить від року випуску автомобіля та об’єму двигуна. Бензиновий тип двигуна обходиться дешевше.

4. Термін оформлення після в’їзду. Законодавством країни встановлено строки подання декларації до митних органів. Після ввезення авто в Україну необхідно скласти документ протягом 10 днів. Після закінчення їх потрібно виплатити штраф у розмірі 8, 5 тисяч грн.

Вартість розмитнення транспорту з Європи в Україні

Стандартний тариф акцизу на бензиновий двигун дорівнює 50 євро. Дизельний двигун обходиться на 25 євро дорожче. Вартість розраховується за такою формулою: стандартний акциз множиться на об’єм двигуна і ділитися на 1000-х років транспорту. Скориставшись послугами митного брокера, можна швидко та недорого оформити машину.

Джерело інформації https://tamognia-prosto.com.ua/uslugi/rastamozhka-avto/rastamozhka-avto-iz-litvy/

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60 багатоканальний

чи у нас в офісі :

  • м. Київ, вул. Григоренка 39б оф 40.
  • м. Львів, вул. Коперника 11, оф 17
  • м. Тернопіль, вул. Текстильна 28А, оф. 3
  • пункт пропуску Ягодин, с. Старовойтове, вул. Прикордонників
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×