Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9
9

Samsung Galaxy Fold 5: прогрес та нові фічі флагманської моделі у 2023

Untitled (1)

Яким би не був прогресивним будь-який пристрій, досконалості немає меж. Це вкотре довела компанія Samsung, створивши свою ультрасучасну в усіх сенсах модель. Новинка, про яку йтиметься далі, — це вже більше, ніж мобільний телефон. У ній вдало поєднані також можливості планшета та навіть ноутбуку.

Чим вас неодмінно здивують смартфони Galaxy Fold 5

Перш за все — це екран. Завдяки тому, що він складається навпіл, пристрій з телефона легко перетворюється на невеликий планшет, що легко поміститься в кишені, щоб бути завжди під рукою. І не варто хвилюватися за цілісність екрана. Він приймає форму краплі в складеному вигляді, а отже, місце згинання ніяк не визначається.

Ці сучасні смартфони мають ще кілька вдосконалень:

  • покращений інтерфейс, особливо на панелі завдань, що стала настільки ж зручною, як у Windows-ноутбуках;
  • наявність внутрішнього дисплея з діагоналлю 7,6 дюйма і роздільною здатністю 2176х1812, а також зовнішнього екрана (6,2 дюйма, 2316х904);
  • мультитач-дисплей для одночасної роботи та виконання різних функцій двома руками (наприклад, ви зможете дивитися відео та скролити стрічку новин);
  • нові можливості для використання фірмового пера S Pen, що неодмінно приверне увагу тих, хто не уявляє себе без малювання або має звичку робити записи ручкою;
  • легке перемикання між застосунками;
  • більша кількість віджетів.

Ви можете використовувати смартфон напівзігнутим для зручних відеодзвінків та ігор, роботи з різними застосунками, перегляду відео та виконання інших завдань.

Що ще про удосконалення? Samsung Galaxy Fold 5 оснащений новими камерами. Їх у телефоні аж п’ять: задня основна (50 Мп), надширококутна (12 Мп), телефото (10 Мп), а також фронтальна (10 Мп) і розташована під дисплеєм (4 Мп). Така кількість відкриває нові можливості для макрознімання, створення фото та відео в складних умовах, наприклад, у тіні з великою кількістю світла на задньому плані.

Технічні особливості нової моделі

Новий Samsung Galaxy Fold 5 має дуже міцний корпус із якісного металу, здобутого з переробних матеріалів. Клас водонепроникності пристрою становить IPX8, отже, якщо телефон зануриться повністю у воду і навіть знаходитиметься там до 30 хвилин, з ним нічого не станеться.

Серед інших особливостей смартфона зазначимо такі:

  • пристрій працює на операційній системі Android 13 з One UI 5.1;
  • місткість оперативної пам’яті становить 12 ГБ;
  • підтримка 5G, LTE, WiFi 6E, MST, NFC, Bluetooth 5.2;
  • наявність швидкої бездротової та реверсивної зарядки;
  • місткість акумулятора — 4400 мАч.

Окрім всього, нова модель виглядає дуже елегантно та лаконічно. Завдяки великій кількості сценаріїв використання, удосконалення базових функцій, а також усуненню недоліків попередніх моделей, її дуже зручно і приємно використовувати для розв’язання різних робочих, творчих та повсякденних завдань. Це справжня знахідка для ґіків-гурманів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×