Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
25
25

Сережки з діамантами – мрія всіх дівчат та жінок

sergibril1

Ювелірні прикраси можна любити або ні. Так, виявляється, можна зустріти людину яка байдужа до коштовностей і не ставить собі за ціль поповнювати свій гардероб різними каблучками чи браслетами. Але навіть ті, кого складно назвати любителями ювелірних виробів, пройдуть повз ці прикраси без емоцій

Мова йде про сережки з діамантами, які вражають як своєю красою, так і різноманіттям форм, розмірів, дизайнів. Цей величезний асортимент здається унеможливлює вибір однієї моделі. Але, якщо дослухатися порад консультантів Злато, то можна підібрати ідеальну пару сережок або моно сережку (якщо мова про чоловічі колекції). Адже джентльмени теж не проти прикрасити себе таким ювелірним шедевром як сережка з діамантом.

Коли вибір дорівнює безкінечності

Сережки з діамантами представлені як в чоловічих серіях так і жіночих. Але безперечно, колекції для панянок більш різноманітні і просто вражають кількістю варіацій. По-перше, відрізняються вони за металом, який використовують майстри для виготовлення «оправи». А це може бути як золото, так і срібло чи навіть платина. В залежності від обраної стилістики, ювелір використовує і різні сплави золота та різні покриття для декорування срібла. Тому серед золотих варіацій доступні моделі у кольорі:

  • Жовтого голда;
  • Червоного;
  • Рожевого.

Окремо варто звернути увагу на біле золото, яке ідеально поєднується з діамантами. Ефект білого голда досягається використанням родієвого покриття. До речі, родій також наносять і на срібло, і як і білий голд срібло набуває додаткового блиску і нагадує платину.

На срібло також наносять позолоту чи чорніння. Обидва рішення чудово поєднуються з діамантами і створюють потрібні візуальні ефекти.

По-друге, відрізняються сережки за розмірами та видами. Перерахувати всі існуючі моделі мабуть нереально, бо їх дуже багато, та головне, що діаманти шикарно виглядають як на кільцях, так і на пусетах, як на конго, так і на продівках.

Для того щоб камінь максимально розкрив свою красу, майстри підбирають підходящий тип гранування. Щодо розмірів та кількості діамантів, саме ці чинники визначають перед вами сережки на кожен день чи для особливих урочистих «виходів».

Золоті сережки-пуссети з діамантами у вигляді метеликів

Для моделей, які згідно ювелірного етикету дозволено носити днем, використовують невеликі камінці. Щодо вечірніх образів – їх актуально доповнювати сережками з великими діамантами. Кількість каменів теж може бути різна. Вартість сережок з діамантами залежить від мануфактури, розмірів (в тому числі і каменів), складності виконання, ваги, металу, який використаний для виготовлення оправи тощо. Багато факторів впливають на ціну. Але на сайті інтернет магазину Zlato представлені як моделі преміальні та навіть ексклюзивні, так і рішення в середньому сегменті. Щодо бюджетних варіацій… поняття бюджетність і діаманти несумісні. Бо самі по собі діаманти це камені вищої ліги. Але великий вибір все таки дозволить підібрати сережки і до душі (до смаку) і по кишені.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×