Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6
6

Шафи купе – рішення для оптимізації простору

IMGdf364eb15b6d1b2312061bc4638dd978

У Вас в спальні класичний модуль для зберігання речей, який оснащений стандартними дверима, що відчиняються і…. і, як показує практика, займають ще додаткову площу, причому немалу (до 40%). Якщо це просторе приміщення, то це не так відчутно. А якщо це невеличка кімнатка?

Виробники меблів на цей випадок пропонують чудове рішення – шафи купе. Нічого не нагадує? Дуже схоже на двері купе в потягу. Напевно саме звідти дизайнери і черпали натхнення. Продавці консультанти МебельОк радять на власному досвіді ознайомитися з перевагами цієї конструкції. Адже як показує практика, плюсів у шафи купе багато, а от мінусів – мабуть і немає.

Список переваг шафи купе

Отже для виготовлення саме цього модулю використовуються спеціальні направляючі, які і забезпечують ефект розсувних дверей. Саме ця особливість конструкції і допомагає:

  • Гарантувати ергономічність модулю. Адже навіть коли шафа купе відкрита, вона не займає корисної площі, ви можете вільно рухатися і для установки саме цієї системи вам не заважатиме ні вікно, ні інші предмети інтер’єру. Отож якщо перед вами стоїть завдання облаштувати невелику кімнату і навіть дуже «компактний» передпокій – зверніть увагу саме на таке рішення;
  • Забезпечувати надійність і простоту експлуатації. Всі комплектуючі надійні та зносостійкі, витримують активну експлуатацію;
  • Вражати місткістю. Внутрішня частина шафи купе може бути різна і включати різні за розміром полички, ніші, відсіки, висувні ящики тощо.

На цьому переваги таких конструкцій не закінчуються. Ще слід додати, що модулі відрізняються багатофункціональністю, тобто їх можна використовувати для зберігання та розміщення будь-який речей, в тому числі верхнього одягу, взуття і аксесуарів.

Мануфактури пропонують багато варіацій в плані кольору (використовується в якості основного матеріалу ЛДСП, а тут кольорова гамма та рішення в плані текстури дуже різноманітні). Також меблеві мануфактури експериментують з декоративними елементами, а це:

  • Дзеркала навіть з малюнками;
  • Спеціальні плівки;
  • МДФ тощо.

Якщо у вас невелике приміщення – дзеркало візуально збільшує простір. Якщо приміщення слабо освітлене – можна обрати модуль з інтегрованим освітленням.

kupe shafa

Шафа купе ідеально вписується у різні інтер’єри і навіть здатна приховати не дуже вдале планування квартири. Враховуючи переваги конструкції, вона стала дуже популярною, особливо серед власників невеликих квартир. Оскільки для виготовлення конструкцій використовуються матеріали останнього покоління – то моделі, всі без виключення, безпечні і екологічні. Оцінити різноманіття моделей дозволяють фото і описи, завдяки яким кожен покупець на сайті MebelOk зможе підібрати для себе оптимальну систему з розсувними дверима, тобто шафу-купе.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×