Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13
13

Шкіряна сумка завжди в тренді

virginia conti2

Шкіряна сумка – це поєднання стилю та зручності, жіночності та комфорту. Жорсткий каркас чи м’яка форма, саквояж чи клатч, чорна чи біла – жіноча шкіряна сумка завжди є доречною. Якщо вона підібрана відповідно до загального стилю, то робить жінку насправді ефектною та підкреслює її гарний смак.

Сумки за найвигіднішою ціною

Якщо ви постали перед необхідністю придбання нової сумки, вам обов’язково треба розпочати пошуки з відвідування інтернет-магазину Virginia Conti. По-перше, тут представлений широкий асортимент товару, по-друге – демократичні ціни. Отже, переходите на сторінку https://virginia-conti.com.ua/woman-bags.html та поринаєте у світ вишуканих шкіряних сумок. До речі, саме тут ви маєте змогу також купити шкіряні жіночі сумки оптом. Вибір моделей задовольнить найвибагливіший смак. А вже щодо дизайну, кольору, розміру – абсолютна кожна жінка знайде свій варіант.

Доглянута сумка – це необхідність

Оскільки шкіра – це природний матеріал, то без постійного догляду за ним просто не обійтися. Адже ваша сумка завжди має залишатися м’якою та зберігати еластичність. Якщо ж нехтувати правилами догляду, шкіра стане сухою, можуть з’явитися тріщини, а колір – втратити свій початковий відтінок та насиченість. Таким чином сумка може не лише втратити свою зовнішню привабливість, а й стати непридатною для використання.

Як правильно чистити шкіряну сумку

Не треба вважати, що можна просто протерти сумку, якщо на ній з’явилася пляма. Існує кілька нескладних правил, дотримання яких допоможе подовжити життя вашої сумки.

  1. Очищення поверхні. Щотижня протирайте поверхню шкіри м’якою тканиною. Це допоможе видалити весь пил, що накопичився на сумці.
  2. Видалення плям. Для цього використовуйте спеціальні засоби, що призначені саме для шкіряних виробів. Наносити речовину треба обережно, у невеликій кількості.
  3. Періодично очищайте сумку із середини. Адже там теж накопичується пил, особливо у куточках внутрішніх кишень. Робіть це вологою тканиною, можна додати мило.

Зволожуйте шкіру

У цьому вам допоможе спеціальний кондиціонер, призначений для догляду за шкіряними виробами. Невелика кількість, нанесена щомісячно на поверхню сумки, допоможе уникнути появи тріщин, також запобігатиме утворенню зморшок. Зважте, що йдеться саме про зволоження. Потрапляння води на шкіру може призвести до виникнення плям і навіть деформувати сумку. У разі ж, якщо виріб потрапив під дощ чи іншим чином вимок, негайно витріть сумку тканиною і залиште до повного природного висихання. Не завадить запастися й водозахисним засобом.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×