Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
30
30

Сучасні сонцезахисні системи: що обрати?

Знімок екрана 2024 04 22 230203 копія

Найбільш поширений та практичний спосіб захисту від сонячних променів – використання жалюзі та ролет. Це ідеальне рішення для будинків, квартир та офісів. Існує кілька видів сонцезахисних систем, серед яких покупці обирають оптимальні варіанти. Про що саме йде мова, зараз дізнаєтесь.

Горизонтальні жалюзі різних кольорів

Це світлозахисні пристрої, які складаються з великої кількості ламелей, що обертаються навколо осі за допомогою тростини. Якщо потрібно підняти полотно, труднощі не виникають. Для цього передбачається спеціальний шнур.

Горизонтальні жалюзі – широкий вибір сонцезахисних систем на будь-який смак. Для класичних інтер’єрів підходять вироби білого кольору. Якщо хочеться внести в навколишнє оточення яскраві відтінки, це цілком можливо. Купити жалюзі різних кольорів пропонує українська компанія Nikoss. Це надійний виробник, якому клієнти довіряють та рекомендують друзям, родичам.

Тканинні ролети для будинків та квартир

Це системи, які складаються з вала, полотна та механізму управління. Тканинні ролети представлені двома видами:

  • відкритий тип – сонцезахисні системи, які використовуються для створення затишної атмосфери в котеджах, квартирах, ресторанах. До переваг тканинних ролет належить низька ціна, проста конструкція та довговічність;
  • закритий тип – вироби, в яких додатково передбачається короб. Це важливий елемент, за допомогою якого забезпечується захист тканини від пилу та продовжується термін служби. Ролети закритого типу вписуються в будь-який інтер’єр, оскільки відрізняються універсальністю та практичністю.

Тканинні ролети – рішення, про яке ніхто не жалкує. Для виготовлення конструкцій використовується матеріал, просочений спеціальними речовинами. Це важлива перевага, завдяки якій покращуються властивості тканини. Зокрема йдеться про відштовхування пилу та про стійкість до негативної дії сонячних променів.

Римські штори – розкіш та вишуканість

Римські штори – полотна тканини зі вшитими планками. Планки розміщуються на певній відстані. До них прикріплюються шнури, за допомогою яких полотно опускається та піднімається. У відкритому стані створюються красиві складки. У закритому стані римські штори представляють собою рівні полотна, які захищають від сонця та створюють у приміщенні затишок.

Для будинків, квартир, ресторанів та кафе у продажу представлені римські штори декількох видів. Це класичні та каскадні моделі. В чому між ними різниця? В тому, що в каскадних римських шторах складки нікуди не зникають. Їх можна побачити, навіть коли штори повністю відкриті.

Сучасні сонцезахисні системи – альтернатива класичним шторам, яка подобається поціновувачам оригінальних ідей. Вибір горизонтальних жалюзі, тканинних ролет та римських штор досить великий, тому кожен покупець знаходить те, що підходить якнайкраще. Правильно підібрані вироби захищають від сторонніх поглядів та від сонця, а також створюють в кімнатах затишну обстановку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×