Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10
10

Телевізор для ванної кімнати

Телевізор для ванної кімнати

У більшості сучасних українських сімей є телевізор. Досить часто цей пристрій встановлюється в незвичних місцях. Наприклад, у спальні, на кухні чи навіть у ванній кімнаті. Вигідно купити телевізор завжди можна в StoreInUA. Тут представлені кращі моделі від відомих виробників.

Особливості телевізорів для ванної

Варто зазначити, що далеко не кожен пристрій підходить для таких умов. Підвищений рівень вологи призведе до швидкого виходу з ладу звичайної моделі. Для сауни, бані, душової чи ванної кімнати існують особливі моделі, що мають захист від води. Монтаж ТВ-панелі в ванній чи сауні дозволяє зробити водні процедури ще цікавішими. Можна купатися під улюблене кіно чи дивитися футбольний матч прямо в душі.

Оригінальний варіант – телевізор-дзеркало. Його екран у вимкненому стані може використовуватися як звичайне дзеркало, а також доповнювати інтер’єр кімнати.

Переваги телевізорів для ванної

Аналогічну модель можна встановити й в іншій кімнаті. Наприклад, на кухні, де рівень вологи також дуже високий. ТВ-пристрої цього типу мають низку переваг:

  • корпус повністю захищено від потрапляння води (електроніка не вийде з ладу через бризки чи пару);
  • пульт можна використовувати навіть у душі (абсолютний захист від води);
  • функції Смарт-ТВ;
  • простота обслуговування (періодично потрібно лише протирати екран);
  • висока якість зображення;
  • використання особливих динаміків, які не бояться потрапляння води.

ТВ-пристрій у сауні чи душовій має кілька особливостей монтажу. Передусім не має бути ніяких дротів. Зазвичай вони проходять всередині стіни або позаду телевізора. Друга особливість установлення – підключення через пристрій аварійного відключення. Це робиться з метою захисту людини від ураження струмом: автоматика миттєво вимикає подачу електроенергії.

У багатьох виробників електроніки є моделі, що створені спеціально для використання в таких умовах. Вони коштують дещо дорожче, ніж звичайні телевізори, але мають надійний захист від дії води на електронні схеми.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×