Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
19
19

Точність і надійність: вибір обладнання для стоматологічної клініки

image1

Неможливо лікувати зуби без спеціального стоматологічного обладнання. А тому насамперед клініка чи приватний кабінет мають закупити стандартну та допоміжну техніку для діагностики та лікування пацієнтів.

Ми живемо у добу технічного прогресу, який торкнувся і медичної апаратури для стоматологів. Сучасне обладнання вже не те, що було лише кілька десятків років тому – воно не викликає страху у пацієнтів, створює мінімум дискомфорту під час проведення процедур, а також скорочує час роботи лікаря.

Придбати стоматологічне обладнання можна у компанії «ТС-Дентал ГРУП». Компанія пропонує широкий вибір пристроїв із гарною продуктивністю від відомих брендів з усього світу. Також можна купити стоматологічне приладдя, матеріали та якісні інструменти за прийнятними цінами та з доставкою по всій країні.

Які види стоматологічного обладнання варто придбати?

Насамперед необхідно придбати стоматологічну установку для лікування зубів. Вона складається з місця для пацієнта та для лікаря, в ній передбачено встановлення різних додаткових пристроїв. Головною комплектуючою стоматологічної установки є мікромотор стоматологічний. Він приводить в рух спеціальний наконечник, який кріпиться на обробний інструмент.

Стоматологи у роботі використовують різне устаткування, таке, як, наприклад:

  • аспіраційне. Таким обладнанням зазвичай користується помічник. Ця техніка призначена для очищення порожнини рота від води, твердих частинок, для гігієни рота перед будь-якою операцією та іншими процедурами. Також подібне обладнання потрібне для того, щоб видаляти слину під час проведення будь-яких маніпуляцій;
  • діагностичне. Таке обладнання використовують на першому прийомі, коли потрібно знайти проблему та призначити лікування. Сюди відноситься апаратура для сканування ротової порожнини для отримання рентгенівських знімків. Сканери дозволяють отримати 3D-зображення щелепи або її фрагмента – це необхідно для подальшого протезування, вирівнювання та багато чого іншого;
  • для стерилізації. У стоматології стерилізація стоїть на першому місці, адже лікування зубів – це постійний контакт із бактеріями та мікробами. За допомогою такої техніки необхідно обробляти інструменти та матеріали. Адже стерильна чистота – це безпека пацієнтів;
  • ендодонтичне. Використовується для лікування пульпітів, видалення зубів, встановлення імплантів та багато іншого. Таке обладнання допомагає лікареві значно скоротити час роботи.

До додаткового, але важливого обладнання, належить також компресор стоматологічний. Для роботи установки або лабораторної турбіни потрібне стиснене повітря, яке якраз і виходить за рахунок спеціального компресора.

При виборі стоматологічного обладнання важливо звертати увагу на виробника, вартість, основні та допоміжні функції, продуктивність. Слід відразу визначитися, для яких саме цілей та фахівців техніка купується, і, виходячи з цього, придбати також матеріали та інструменти. Це зручно робити онлайн – ви зможете ознайомитися з усіма характеристиками та можливостями тієї чи іншої моделі, замовити все необхідне та забрати товар у своєму місті у найближчому відділенні компанії-перевізника.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×