Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
219
219

Тонкощі застосування фурнітури: як обрати найкраще

Тонкощі застосування фурнітури: як обрати найкраще

Збірка, ремонт та навіть експлуатація меблів неможливі без невеликих, на перший погляд непомітних деталей. Для зручності всю групу елементів об’єднали під однією назвою — фурнітура.

Саме від якості виготовлення ручок, замків, поворотних і захисних механізмів залежить комфорт використання різноманітних предметів. Щоб не хвилюватися про якість застосовуваних елементів, необхідно робити покупки тільки в перевірених місцях. Яскравим прикладом вважається магазин Кронас, у каталозі якого представлений вибір на широкий смак.

Ключове призначення фурнітури

Вона необхідна для виконання різних функцій, у тому числі:

  • поліпшення зовнішнього сприйняття, оскільки заміна фурнітури дозволяє підкреслити приналежність до тієї чи іншої стильової спрямованості інтер’єру;
  • забезпечення надійності застосування в будь-якому приміщенні будинку або квартири;
  • збільшення терміну експлуатації, оскільки якісна фурнітура не дозволяє випадати й ламатися шафкам, полицям і дверцятам.

Для виготовлення виробниками використовуються різноманітні матеріали: метал, пластик, дерево. Здебільшого під фурнітурою мають на увазі ручки та різноманітну кріпильну конструкцію, але насправді група об’єднала в собі утримувачі полиць, коліщатка, ніжки, замки й багато іншого.

Ключові критерії вибору фурнітури

При покупці кріпильних та інших елементів насамперед необхідно враховувати призначення меблів. Вони впливають не тільки на зовнішній вигляд, але й на безпеку. Адже для тумби в дитячу кімнату чи офісної шафи необхідна різна міцність, бо враховується, наскільки часто буде використовуватися той чи інший елемент. При виборі меблів також беруть до уваги:

  • необхідність допоміжного захисту — щоб запобігти випадковій травматизації, у тому числі в приміщеннях із тваринами та маленькими дітьми, використовуються різноманітні накладки або запірні механізми;
  • простота демонтажу — варто врахувати, наскільки легко буде зняти та замінити конкретну деталь;
  • матеріал виготовлення — впливає на загальну міцність й навіть дизайнерське сприйняття;
  • можливе навантаження — для приватного використання (наприклад, для меблів в громадському просторі) необхідна фурнітура з посиленого металу.

Купувати подібні елементи рекомендується в перевірених місцях — одним із таких є інтернет-магазин Kronas.

Тонкощі застосування фурнітури: як обрати найкраще

Переваги співпраці з «Кронас»

Kronas — компанія, яка працює на ринку фурнітури більше ніж 25 років. Фірма спеціалізується не тільки на продажу, але й на виготовленні різноманітних комплектуючих. У каталозі представлена не тільки меблева фурнітура, але й:

  • крайкові та плитні матеріали;
  • фасади;
  • вироби зі скла.

Співпраця з європейськими компаніями, які виготовляють запчастини, дозволила налагодити прямі постачання й безперервний цикл виробництва. Тому ви в будь-який момент можете зробити замовлення необхідних елементів та очікувати їх вже через кілька днів.

Всі представлені товари поставляються гуртом і вроздріб. Щоб зробити замовлення, можна також зв’язатися з менеджером, зателефонувавши за номером, вказаним на сайті. Так ви зможете отримати додаткову консультацію про особливості різних елементів та тонкощі їхнього монтажу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×