Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
14
14

ТОП геймінгових аксесуарів для PlayStation 5

Sony PlayStation 5 nachali rasprodavat za kopejki 2

Sony випускає не лише ігрові консолі, але й повноцінні комплекти додаткових девайсів. Вони допомагають створити ідеальну ігрову атмосферу, максимально комфортну для користувача та його оточення. Що можна вибрати в лінійках аксесуарів до PS — розбираємось у статті.

Бездротові контролери

Ви можете запросити 2–4 друзів, щоб одночасно грати на одному екрані в командну стратегію. Стильні, багатофункціональні, ергономічні — геймпади для PlayStation 5 підкорюють серця користувачів із перших хвилин використання. У лінійках пропонуються два основні варіанти джойстиків на вибір:

  1. DualSense — геймпад, який підтримує тактильну віддачу та динамічний тригерний ефект. Під час гри користувач буквально відчуває, як супротивник протистоїть йому за силою. Це досягається завдяки системі датчиків та вібромеханізмів. Також ця модель має вбудований мікрофон, що дає змогу спілкуватися з іншими членами команди та робити голосові запити.
  2. DualSense Edge — покращена версія попередньої моделі. Цей пристрій користувач може максимально кастомізувати під власні потреби. Дозволено міняти функції кнопок, переналаштувати тригери, змінювати накладки. Інструмент з оптимальним набором функцій, який допоможе досягти ігрових цілей.

Додатково можна придбати пульт дистанційного управління. За його допомогою зручно керувати контентом та потоковими сервісами.

Аудіогарнітури

Геймінг — це не лише якісна та яскрава графіка. Звук не менш важливий: завдяки вчасно почутому шурхоту користувач встигає мобілізувати сили для відбиття нападу ворога. Щоб звукові спецефекти було чутно якісно та чітко, бренд виробляє топові аудіоаксесуари:

  • внутрішньоканальні навушники від бренду Project Q — спеціальний бездротовий девайс, який без затримок транслює звукове оформлення ігор;
  • бездротова гарнітура PULSE 3D — оптимізована для трансляції 3D-звукових спецефектів та віртуального об’ємного звучання 7.1, бездротовий девайс працює 12 годин на одному заряді, а також має два мікрофони з активним заглушенням шуму.

Камери

Опинились у центрі ігрового хаосу та бажаєте поділитися цим з усім світом? Щоб вести онлайн-трансляцію власної гри, можна купити PlayStation із фірмовою камерою.

HD-камера з роздільною здатністю 1080p транслює якісне зображення, яке користувач може одночасно бачити на екрані, використовуючи функцію «картинка в картинці». Є можливість змінювати положення камери через прокручування вбудованої підставки.

Додаткові контролери для перегонів/польотів

Справжнє кермо з джойстиками та педалями для управління болідом дає змогу на одному диханні проїхати найскладніші траси. Гравець відчує єднання з дорогою завдяки спеціальним ефектам: тремтінню, вібрації, важкості повороту керма в складних дорожніх умовах.

За допомогою аналогу штурвала літака ви зможете підняти в повітря та посадити в будь-яких умовах як гелікоптер, так і Боїнг. Висока чутливість конструкції відкриває широкий спектр емоцій під час керування літаком.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×