Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1736
1736

Топ пристроїв Apple, які не варто брати у 2024 році, і чим їх краще замінити

cnet

2024 рік усе ближче, і багато користувачів замислюються про купівлю нових гаджетів від Apple. Однак не всі моделі варто купувати просто зараз. Розберімось, які пристрої краще обійти стороною в прийдешньому році та на що варто звернути увагу замість них.

Смартфони

iPhone 12 mini давно пора вважати застарілою моделлю. Вийшовши у 2020 році, він отримав занадто маленький дисплей за сучасними мірками — всього 5,4 дюйма. Діагональ значно поступається навіть бюджетним Android-смартфонам. Ще один мінус — слабкий акумулятор місткістю 2227 мАг. Ресурсу батареї вистачає максимум на півдня активного використання. Набагато розумніше вибрати iPhone 13 з діагоналлю 6,1 дюйма і більш містким акумулятором — 3240 мАг. При цьому ви отримуєте більш продуктивний A15 Bionic, підтримку 5G, поліпшену камеру. А головне — гарантію, що смартфону вистачить ресурсу ще на 4-5 років без помітного зниження швидкості. А якщо трохи накопичити, то можна взяти щось новіше, наприклад, базовий смартфон з 15-ї лінійки. Це сучасний пристрій із найкращим балансом ціни та можливостей — вартість iPhone 15 в ALLO приваблива, і за ці гроші ви отримаєте значно більше:

  1. камеру на 48 Мп;
  2. виріз Dynamic Island;
  3. 6 ГБ ОЗП.

Пристрій має оновлений дизайн і ергономічний корпус. Також у смартфоні чип A16 Bionic c п’ятиядерним GPU. Запасу можливостей такого гаджета вистачить надовго.

Навушники

Ситуація з AirPods Max неоднозначна. З одного боку, це преміальні навушники з потужним 40-міліметровим динаміком, чудовим звуком і активним шумозаглушенням. З іншого — модель 2020 року з усіма наслідками, що випливають з недоліків першої ревізії. Наприклад:

  1. незручна конструкція чохла Smart Case;
  2. відсутність датчика шкіри для автопаузи;
  3. застарілий Bluetooth 4.0.

Прошивка теж не найновіша, на відміну від оновлених AirPods 3 покоління. Apple явно не поспішає з оновленням цієї моделі, але чекати ще 1-2 роки має сенс. А якщо не терпиться — краще дивитися в бік повнорозмірних навушників Sony або 1More. AirPods 2 покоління — це теж минуле століття за мірками індустрії:

  1. Вийшли в березні 2019 року.
  2. Отримали корпус попереднього дизайну.
  3. Не оснащені просторовим аудіо і забезпечують лише 3-4 години відтворення музики без підзарядки.

Звичайно, альтернатив цьому пристрою мало, але третє покоління AirPods краще за друге в усьому: новий корпус, підтримка Spatial Audio, час роботи на одному заряді — 6 годин і 30 з кейсом.

Поставтеся до покупок відповідально

У 2024 році варто утриматися від купівлі застарілих моделей Apple. Це або морально і технічно застарілі, або занадто дорогі для наявних характеристик пристрої. Замість них раціональніше вибрати більш сучасні гаджети з «яблучної» екосистеми, або поцікавитися моделями від інших виробників. Так ви точно не пошкодуєте про витрачені гроші та будете впевнені в правильному виборі гаджета, який прослужить довго і не підведе!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×