Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9
9

У чому користь аплікатора Ляпко?

У чому користь аплікатора Ляпко?

Кожна людина знає, як важливо стежити за своїм здоров’ям, намагатися приділяти час спорту, правильно харчуватися та не забувати регулярно проходити обстеження у спеціалістів, для запобігання виникнення серйозних захворювань.

Так, для якісного стимулювання природного оздоровчого потенціалу організму варто звернути увагу на масажер Ляпко. Масажер, виготовлений із високоякісної гуми медичного призначення та великої кількості різних металів, згідно з запатентованою технологією. Даний пристрій тривалий час досить успішно застосовується у численних клініках, шпиталях та медичних закладах.

У чому користь аплікатора Ляпко?

Аплікатор дозволяє значно покращити циркуляцію крові до ділянки обробки, також зменшує біль у м’язах, відновлює трофічну функцію нервової системи, при цьому посилюючи потік нервових імпульсів у ЦНС. Велика кількість різних нервових сплетень розташована по всій площі людського тіла, які завжди потребують догляду, профілактики та лікування. Саме з цієї причини голчастий аплікатор так швидко став популярним серед користувачів, які стежать за своїм здоров’ям.

Великий вибір медтехніки та якісних ортопедичних виробів ви знайдете в мережі магазинів Ортомедіка, як по території України, так і в інтернеті на сайті компанії. Ми приймаємо замовлення в інтернет-магазині, тут наші консультанти, вислухавши всі ваші побажання, підберуть відповідний товар за гарною ціною та детально розкажуть про всі переваги його роботи.

На що звернути увагу при виборі масажера

Для того, щоб правильно вибрати аплікатор Ляпко, варто звернути увагу на кілька важливих параметрів:

  • Форма – варто розуміти, для якої зони тіла купується масажер Ляпко. Якщо покупець вирішив купити універсальну модель, то йому сподобається роликовий аплікатор, аплікатор квадро, валик або килимок великий.
  • Крок голок та їх кількість – важливо знати, що відстань (крок) між голками буває великою (6,8 мм) підійде людині з низьким больовим порогом, малою (5,0 мм) – цей для людей з ніжною шкірою.
  • Розміри та вартість.

Сьогодні, аплікатори дуже популярні серед користувачів, охочих позбутися целюліту, оскільки масаж за допомогою голок, сприяє розпаду ліпідних клітин, які й створюють «апельсинову скоринку» на поверхні шкіри. Варто зауважити, що подібні аплікатори здатні не тільки зменшити візуальні об’єми тіла, але й позбавитись від надлишку жирової тканини на животі. Головне, слідувати всім правилам і рекомендаціям у питанні експлуатації масажера і звичайно не забувати про дієту, в комплексі, результату можна досягти набагато швидше.

Що можна лікувати аплікатором Ляпко:

  1. Нервову напругу і навіть хронічний стрес;
  2. Затяжні болі в спині, шиї та попереку;
  3. Біль у суглобах;
  4. Головний біль через шийний остеохондроз;
  5. Хвороби серця та судин;
  6. Використовувати для схуднення;
  7. Відновлення після травм: переломів, забитих місць, вивихів.

Аплікатор також має ряд протипоказань до використання, які обов’язково варто враховувати перед покупкою. Через те, що аплікатор не є медикаментозним засобом, його не варто використовувати людям, які страждають на різні хвороби крові: погане згортання, гострий тромбофлебіт. Варто відмовитися від використання аплікатора людям, які мають якісь пошкодження на шкірі або опіки.

Наша професійна мережа ортопедичних салонів Ортомедика пропонує своїм клієнтам широкий асортимент продукції, яка не залишить нікого байдужим, а ціни, простота експлуатації та швидкий результат, напевно, порадують кожного. Чекаємо на вас у нас в Ортомедіка, дозвольте собі купити якісний аплікатор і позбавте себе від ряду неприємних і дискомфортних відчуттів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×