Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
58
58

У ритмі великого міста: хіт-парад зручного взуття на низькому ходу

methode times prod web bin 457fde3a cb0e 11ec 8254 001770a069a4

Відвезти дітей у дитячий садочок та школу, поїхати на роботу або навчання, сходити на тренування і шопінг, зустрітися з друзями за чашкою кави, прогулятися вечірнім містом — якщо у вашому списку справ на день більше трьох пунктів, без зручного взуття не обійтись. Розповідаємо про найзатребуваніші моделі.

Балетки

Головна причина купити балетки жіночі — неймовірний комфорт. Легке взуття нагадує класичні або кежуальні туфлі, але без підборів. В асортименті модних брендів представлені також спортивні моделі. Традиційна підошва — плоска, з невисоким каблуком або на акуратній танкетці. Носити їх можна практично з будь-яким одягом:

  • тандем із завуженими брюками — «класика жанру»;
  • із сукнями різної довжини — романтичне й дуже жіночне поєднання;
  • зі спідницями — від міні до максі, балетки вписуються у різні за настроєм аутфіти;
  • з шортами та вкороченими джинсами — відмінний варіант на кожен день;
  • з комбінезонами — практичне рішення для тих, хто завжди поспішає.

Найбільш практичними вважаються моделі з натуральної шкіри. Матеріал виглядає презентабельно, ідеально сідає по нозі, «дихає» — ніякого дискомфорту.

Балетки можуть стати справжнім порятунком для тих, хто взуває туфлі на підборах згідно з дрескодом або з інших причин. Якщо ви збираєтесь на вечірку, але знаєте, що можете швидко втомитися на каблуках, беріть змінне взуття.

1lbu1itEdFZ_7DlFC1VwwFS4tCjUSymiCWLUbuuGN5e5TpC-qbH8Sw09Nkl5KUKlPEI5hTNy_w2LrVEC7a5zVoXQC51YJ8wEVU3YfNOGkJR-THBmDdjq2_IQpjE7y8OOYX62SVSwIAWkfDNRD9dkwng

Сліпони

Це взуття зовні дещо нагадує балетки: танкетка легка, верхня частина зі шкіри, нубука або легкої тканини, зав’язки чи застібки відсутні. Крім того, модель має спільні риси з кедами, насамперед за виглядом підошви. У сліпонах зручно багато рухатись, ноги не втомлюються і не пітніють. Виробники пропонують моделі на будь-який смак: повсякденні, святкові, спортивні, класичні.

Стилісти рекомендують включати модель до таких стильних аутфітів:

  • джинси + кроп-топ + сорочка;
  • укорочені, широкі, спортивні штани + блуза або лонгслів;
  • спідниця (будь-яка довжина) + жакет;
  • сукня — головне, щоб взуття і одяг належали до одного стилю.

Еспадрильї

Ще одна модель для тих, хто хоче виглядати стильно і невимушено. Для теплої весни та спекотного літа це вдалий вибір. Підошва невисока, зроблена з плетеного джута, верх тканинний. Еспадрильї добре гнуться, тому за цілий день ноги не втомлюються. Натуральна тканина пропускає повітря, тож стопа не пітніє, не виникає неприємного запаху.

Носять взуття на босу ногу, а ті, хто не боїться зухвалих експериментів, — з тонкими однотонними шкарпетками. Цікаво, що цей прийом однаково вдало працює і з балетками, і зі сліпонами. Уже кілька сезонів поспіль зірки стрітстайлу виходять на публіку в подібних аутфітах. Верх вибирають різний: сукні з флористичними принтами або однотонні, шорти й топи, спідниці та футболки.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×