Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
30
30

В яких випадках та де замовити ремонт iPhone

remont iphone

Смартфони від компанії Apple ー це дорога техніка преміум-категорії. Кожна нова лінійка технологічніша за попередню та радує користувача багатим функціоналом. Проте й такі девайси з часом можуть ламатися й потребувати ремонту.

Причин виходу смартфона з ладу багато, найчастіше в цьому винен сам власник. Не зважаючи на міцність та надійність матеріалів корпусу, гаджет чутливий до великої кількості вологи, сильних ударів та падіння. Деякі деталі ー наприклад, батарея ー з часом зношуються.

В яких випадках та де замовити ремонт iPhone

Коли знадобиться ремонт iPhone

За роки існування компанія Apple випустила вже декілька лінійок смартфонів, наразі актуальна 15-та. Кожна модель має потужні технологічні оновлення, а новинки більш досконалі в порівнянні з попередніми. Проте будь-яке покоління має і слабкі місця, через що їх доводиться відновлювати найчастіше.

Ремонт iPhone в Києві найкраще замовити тут https://serviceinua.com/uk/model/iphone-2/. До майстрів найчастіше звертаються з такими поломками:

  • пошкодження екрана. Якщо телефон падав із великої висоти чи вдарився об тверду поверхню, на дисплеї залишаються тріщини та сколи. В деяких випадках сенсор повністю перестає працювати, а на поверхні з’являються плями або смужки;
  • зношення батареї. Акумулятор розрахований приблизно на 5000 циклів повного заряджання й розряджання. З часом він виснажується, його повна ємність зберігається 2-3 роки. Коли вона досягає 85-80%, АКБ потрібно замінити;
  • подряпини на задній кришці. Коли вони з’являються, смартфон виглядає неестетично. Тому цю частину Айфона краще замінити, навіть якщо ви постійно чи час від часу носите чохол;
  • пошкодження камери. Якщо на її склі з’являються подряпини або сколи, це негативно впливає на якість фото та відео.

Трапляються й інші несправності, хоча з ними стикаються рідше. Наприклад, після залиття водою або падіння власники звертаються в сервісний центр для заміни динаміка, мікрофона. Однією з найскладніших робіт є встановлення нового корпусу, адже до нього кріпляться всі інші деталі.

Чи варто самому ремонтувати iPhone

Намагатися відновити свій гаджет самостійно ー не вигідне рішення з кількох причин. По-перше, є ризик придбати дешеві, проте не оригінальні деталі. В такому випадку не вийде повністю відновити роботу Айфона, адже кустарні запчастини не здатні забезпечити його нормальне функціонування.

По-друге, самостійно складно точно дотримуватися технології ремонту. Якщо робота передбачає розбирання смартфона, тоді важливо зберегти герметичність, тобто, уникнути потрапляння всередину бруду або вологи. Зібрати телефон також потрібно правильно, щоб не порушити послідовність кріплень.

Куди звернутися для ремонту Айфона

Не варто шукати дешевих, проте недосвідчених майстрів, адже потім відновлення гаджета буде коштувати набагато дорожче. Варто звернутися до сервісного центру SERVICEinUA. Компанія має багатий практичний досвід усунення помилок будь-якої складності, тому швидко приймає та обробляє замовлення.

Співробітництво із SERVICEinUA буде вигідним із таких причин:

  • використовують тільки оригінальні деталі. Це важливо, адже лише «рідні» запчастини допоможуть повністю відновити функціонал гаджета. Компанія має найбільший склад у Києві, тому потрібні складники завжди є в наявності;
  • приймають будь-які моделі iPhone. Тут можна відремонтувати як нові з 15-ї лінійки, так і торішні девайси, у тому числі старі версії 7, 6, SE;
  • працюють без вихідних. Звернутися до сервісних центрів у Києві можна в будь-який день тижня. На сайті вказані адреси, а також є карта з докладною схемою проїзду.

Офлайн-точки SERVICEinUA знаходяться у Києві на Оболонському проспекті, вул. А. Ахматової та на Хрещатику. Діагностика для пошуку причини поломок та перевірки стану деталей безкоштовна. Компанія приймає гаджети як особисто, так і Новою поштою з інших міст України.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×