Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
65
65

Вакуумно-роликовий масаж: особливості процедури

Вакуумно-роликовий масаж: особливості процедури

Використовувати вакуумно-роликовий масаж можна практично для будь-якого типу шкіри. Не тільки майстер, але й клієнт повинен розуміти суть процедури. Спеціальні прилади ефективно розминають шкіру й жировий прошарок під нею. Така процедура помітно змінює стан шкіри – робить її ніжною та гладенькою, має відновлювальний ефект.

В деяких випадках масаж використовується в якості лікувальної терапії (якщо відчуваються сильні болі в м’язах спини). Існує кілька типів вакуумно-роликового масажу, для ефективності проведення кожного можна обрати оптимальний варіант апарату в medicalaser.com.ua.

Вакуумно-роликовий масаж: ефект від процедури

Така процедура вважається однією з найефективніших для випадків, коли клієнт планує боротися з великою вагою. Він являє собою поєднання лімфодренажу та вакуумного впливу на тіло. Такий вид масажу може застосовуватися як на тіло, так і на обличчя. Щоб досягти необхідного ефекту, краще пройти курс, який складається з 10-12 сеансів (оптимально робити проміжок між процедурами 2-3 дні). Регулярність косметологічної терапії – одна з головних умов отримання необхідного ефекту. Як пацієнти, так і спеціалісти можуть ознайомитися та обрати кращі апарати в https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/vakuumno-rolikovyj-massazh/.

Використання процедури дозволяє досягти наступного ефекту:

  • Своєчасно вивести зайву рідину з тіла.
  • Нормалізувати роботу кров’яних протоків.
  • Позбавитися надмірних жирових відкладень.
  • Тонізування шкірних покривів, вивести токсини.

Сучасні спеціалісти все частіше використовують пристрій для масажу обличчя. Пройшовши курс, значно зменшується глибина зморшок (особливо дрібних), можна привести в нормальний тон шкіру обличчя, стимулювати вироблення еластину та колагену. Правильно проведена процедура зробить шкіру більш пружною та гнучкою, дозволить відкорегувати незначні візуальні недоліки контурів. В залежності від того, яка ділянка буде оброблятися, тривалість одного сеансу відрізняється і може бути від 5-10 хвилин (для обличчя та зони декольте) до 30-50 хвилин (для всього тіла). Багато жінок переконались в ефективності такого масажу та прирівнюють його дію до ліпосакції. Головне, що після правильно проведеної процедури буде довготривалий результат.

Під час масажу пацієнт відчуває розслабленість, сонливість, можуть послаблюватись або, навпаки, посилюватися больові відчуття. На ділянці тіла, яка буде оброблятися, можлива поява почервонінь – за такі прояви не варто турбуватися, вони швидко проходять.

Нюанси вакуумно-роликового масажу

Ефект після процедури гарантований, якщо звернутися до хорошого спеціаліста, який використовує сертифіковані апарати. Ті, хто планують пройти курс масажу, повинні врахувати, що процедура має протипоказання.

Вакуумно-роликовий масаж не рекомендовано проводити:

  • вагітним жінкам;
  • пацієнтам, які страждають від захворювань крові та мають серйозні проблеми серцево-судинної системи;
  • онкохворим;
  • ті, хто мають гостру стадію вірусного захворювання, страждають варикозним розширенням вен;
  • жінкам в період менструального циклу.

До нюансів можна віднести і ряд побічних ефектів, які є індивідуальними. Так, після процедури можуть залишатись сліди, схожі на гематоми – залежить від особливостей шкіри. В деяких випадках масаж може бути болісним, але дію апарату можна регулювати, тому досвідчений спеціаліст обов’язково підбере оптимальну силу.

Врахувати, що процедура не може проводитися на окремих ділянках тіла – в області розташування нирок та серця, по лінії хребта. Не проводиться такий масаж, якщо є захворювання дихальної системи або на шкірі помітні прояви гнійного чи інфекційного ураження.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу