Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
15
15

Ваш гід по кольору при виборі взуття

345

Взуття несе меседж світу про ваш стиль, смак і навіть настрій. Цей посібник допоможе вибрати пару найкращого кольору.

  • Чорний

У маленьких чорних суконь є вірний супутник — класичні чорні туфлі. Це свого роду супергерої, які підходять до будь-якої сукні, дозволяючи вам виглядати круто без зусиль. Від пари чорних лоферів, черевиків, шпильок, сандалів з ремінцями або човників — чорний колір робить будь-яке вбрання бездоганним.

  • Рожевий, червоний

Червоні, рожеві туфлі купити — ще один мастхев для гардеробу. Додавання такого взуття до луку — ідеальний спосіб отримати неповторний образ. Ці яскраві кольори чудово виглядають на контрасті з теплішими тонами, такими як помаранчевий, але також доповнюють холодні тони, наприклад, темно-синій.

  • Бежевий, сірий

Оскільки ці кольори нейтральні, ви можете носити їх, щоб компенсувати яскраве вбрання. З цими відтінками ви можете робити все, що завгодно: змішувати і поєднувати або зберігати їх у схожій тональній «родині».

  • Коричневий

Коричневі туфлі — справжній зразок стилю. Чи збираєтесь ви на неформальну вечірку або на шикарний захід, це взуття стане надійним вибором. Воно привнесе у ваш гардероб трохи тепла та універсальності.

  • Білий

Off-white — це як чисте полотно, готове доповнити будь-яке вбрання і підняти ваш стиль на новий рівень. Незалежно від того, чи носите ви класичні тенісні кросівки, сандалі або підбори, біле взуття додасть нотку свіжості вашому образу.

  • Зелений

Зелені туфлі чудово підходять для надання вашому образу натуральності та включають масу відтінків: від смарагдового до м’ятного. Чи відчуваєте себе сміливо або просто хочете трохи натхненного природою стилю, зелені туфлі зроблять заяву. Таке взуття найкраще виглядає з коричневими, жовтими, різними відтінками зеленого та синього.

098

  • Помаранчевий

Помаранчеві туфлі відмінно виглядають з білим, синім, земляними відтінками, жовтим та червоним. Чим тепліший тон, тим краще. Оскільки помаранчевий — культовий колір 70-х, він може надати вашому ансамблю нотку ретро.

  • Синій

Сині туфлі надають вашому образу невимушеної привабливості. Вони доповнюють жовтий, зелений, нейтральні та коричневі кольори. Синій чудово виглядає з теплими тонами, оскільки знаходиться на протилежному боці колірного кола.

  • Золотий

Золоті туфлі відмінно підходять для створення яскравого образу, і вони найкраще виглядають з тонами дорогоцінного каміння, такими як смарагдово-зелений, яскравий синій, бордовий. Крім того, з їх допомогою ви можете додати родзинку до чорного або білого вбрання.

  • Жовтий

Жовті туфлі — чудовий спосіб подарувати трохи веселощів своєму вбранню. Існують різні відтінки жовтого кольору, одні з яких більше схиляються до теплого спектру, а інші — холодні або неонові.

  • Фіолетовий

Фіолетове взуття — найкращий інструмент для надання елегантності вашому ансамблю. Фіолетові туфлі чудово поєднуються з рожевим, зеленим, темно-синім, чорним та білим.

Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу зухвалим, спокійним або авантюрним образам, ви можете бути впевнені, що знайдете ідеальну пару взуття для свого вбрання серед унікальних кольорів, що пропонує інтернет-магазин «Міратон».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×