Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
50
50

Віагра з дапоксетіном – особливості, переваги та недоліки препарату

Віагра з дапоксетіном – особливості, переваги та недоліки препарату

Віагра вважається одним із найпопулярніших лікарських препаратів для усунення еректильної дисфункції у чоловіків. Незважаючи на те, що вона створювалась зовсім для інших цілей, ефект таблеток щодо покращення витривалості під час статевого акту зробив лікарський засіб популярним у всьому світі.

Сьогодні з’явилось кілька різних варіацій Віагри, де виробники експериментують за складом, додаючи нові компоненти, що б покращили та подовжили ефект. Одним із таких стала можливість купити Віагру з дапоксетіном – дженерики представлені на сайті https://pharmukraine.org/ua/viagra-dapoksetin.html та вважаються покращеною версією класичних таблеток.

Особливості Віагри з дапоксетіном

Віагра з дапоксетіном належить до дженериків і виготовляється за особливою формулою в Індії. Сьогодні препарат представлений лише у формі таблеток для внутрішнього вживання. Приймати їх рекомендують безпосередньо перед статевим актом – за 1-2 години до нього.

Дія Віагри базується у такому разі на комбінації двох корисних діючих речовин:

  1. Силденафіл, який класично входить до складу таблеток, дозволяє позбутись еректильної дисфункції без необхідності додаткового стимулювання. Втім, пам’ятайте, що це лише тимчасове покращення, а не лікування неприємного симптому.
  2. Дапоксетін додається як допоміжна речовина, яка трохи змінює основне призначення Віагри. Завдяки ньому вдається не лише позбавитись еректильної дисфункції, але й подовжити тривалість статевого акту. Це особливо актуально для чоловіків, які страждають від передчасної еякуляції.

Показання та протипоказання до Віагри з дапоксетіном

Серед основних причин приймати Віагру з дапоксетіном варто виділити такі:

  • еректильна дисфункція, причина якої може бути у віці, стресі, окремих захворюваннях;
  • низька витривалість під час статевого акту та передчасна еякуляція.

Пам’ятайте, що лікарський засіб має також набір протипоказань, до яких належать:

  • індивідуальна непереносимість та алергічна реакція на компоненти таблеток;
  • вік до 18 років;
  • серцево-судинні захворювання;
  • деформація та травми статевих органів;
  • низький тиск.

Окрім того, препарат не рекомендований для жінок.

Перед прийомом Віагри з дапоксетіном, як і перед вживанням будь-яких інших препаратів даної групи, необхідно попередньо проконсультуватись із лікарем та визначити дозування та доцільність вживання таблеток. Такий серйозний підхід дозволить уникнути серйозних побічних ефектів та не починати прийом у разі наявності протипоказань.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×