Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
32
32

Види компресійної білизни

567

Медичну білизну використовують для боротьби з варикозною хворобою різних стадій. Якісна компресійна білизна в широкому асортименті представлена в інтернет-магазині «TOROS-MARKET»,

тут ви можете придбати компресійні гольфи та панчохи від надійного виробника. З «TOROS-MARKET» можна заощадити завдяки вигідним акціям та знижкам на певні групи товарів. Гуртових покупців чекають товари за спеціальними цінами.

Компресійні гольфи

Ці медичні вироби зазвичай використовують для профілактики варикозу при:

  • сидячій або стоячій роботі;
  • важких фізичних навантаженнях;
  • малорухливому способі життя;
  • спадковій схильності до варикозної хвороби;
  • зайвій вазі;
  • тривалих авіаперельотах.

 

Гольфи надійно підтримують судини нижніх кінцівок (на ділянці від коліна до стопи) та запобігають виникненню тяжкості, набряків, больових відчуттів в ногах.

Популярний цей вид медичного трикотажу у чоловіків, які не зовсім лояльно ставляться до панчіх і колготок. До того ж гольфи — ідеальний вибір для застосування у літню спеку, моделі з відкритим носком прекрасно підійдуть для босоніжок та іншого відкритого взуття.

Компресійні панчохи

Матеріал панчіх тисне не лише на гомілки, але і на стегна, завдяки чому підвищується лікувально-профілактичний ефект. Панчохи нормалізують роботу венозних клапанів, сприяють звуженню просвіта розширених судин і поліпшують кровообіг в ногах. Ці медичні вироби можна використовувати навіть при варикозному захворюванні, що прогресує. Ще однією перевагою панчіх є зручність використання — одягати їх легше, ніж колготки. Також вони не будуть заважати під час відвідування туалету.

Компресійні колготки

За зовнішнім виглядом компресійні колготки нічим не відрізняються від звичайних. Лікувальний ефект від їх застосування забезпечується шляхом створення певного тиску на вени ніг. Це забезпечує нормалізацію лімфо- та кровообігу. Компресія розподіляється за принципом зменшення вгору, тобто максимальне здавлення припадає на гомілку, а в зоні стегон воно зменшується вдвічі. Використання компресійних колготок перешкоджає скупченню рідини в м’яких тканинах, тому ви не будете страждати від набряків та болю в ногах.

 

Існують різні види компресійної білизни. Який саме підійде для кожного конкретного випадку, повинен вирішувати лише лікар.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×