Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9
9

Види меблів для ванної кімнати

546

Ванна кімната — приміщення для гігієнічних процедур. Тут розташовані сантехнічні пристрої, а стіни зазвичай декорують кахлями. У ванній кімнаті необхідно скласти безліч дрібних речей: засоби для миття, косметика. Всі ці коробочки, флакони та ємності потребують упорядкування.

Саме меблі для ванної кімнати допоможуть все розставити по своїх місцях. Інтер’єр ванної кімнати не менш важливий, ніж вітальні чи спальні. У ванній кімнаті родина проводить багато часу. Ранковий і вечірній ритуал чищення зубів та вмивання, гігієнічний душ та розслаблювальні ванни, доглядові процедури з масками, кремами — все це відбувається в ванній кімнаті. Тому до цього приміщення та меблів є особливі вимоги. Якісні та оригінальні меблі можна придбати в інтернет-магазині Home Club.

 

Особливості ванної кімнати

В такому приміщенні підвищений рівень вологи. І ця обставина впливає на вибір декору, оздоблення та меблів. Варто подбати про надійну вентиляцію в ванній кімнаті, від цього залежить запобігання розвитку плісняви та грибків.

Вибір меблів залежить від площі приміщення та необхідності зберігання визначеної кількості речей і предметів. Які елементи меблів зазвичай розташовують у ванній кімнаті:

  • тумба під раковину;
  • пенал з дверима;
  • пенал з відкритими полицями;
  • дзеркало з полицями;
  • комод з шухлядами;
  • стелажі.

Меблі можуть бути на ніжках, на основі або ж підвісні. Вибір залежить від смаків власника. Моделі на ніжках та підвісні значно полегшують прибирання підлоги. Меблі не тільки впорядкують простір, вони допоможуть приховати всі сантехнічні труби.

Меблі для ванної кімнати: функціональність та зручність

Дизайн ванної кімнати — це поєднання практичності, гігієнічності та естетики. Слід пам’ятати, що ванна кімната є приміщенням із підвищеною небезпекою. Волога робить поверхні слизькими, а стіни, декоровані кахлем, доволі тверді. Падіння та удари можуть призвести до значних травм. Треба вибирати декор зі спеціальною поверхнею, щоби запобігти ковзанню.

Меблі в ракурсі практичності мають відповідати наступним вимогам:

  • для невеликого приміщення краще вибрати тумбу чи шафку, що комбінує закриті та відкриті полиці;
  • для маленької ванної кімнати підійдуть підвісні шафи та полиці;
  • побутову хімію варто зберігати за закритими дверцятами, щоби засоби були недоступними для дітей та тварин.

Тумби з раковиною при можливості розташовують так, що з обох боків до них був доступ. Це значно полегшить прибирання та не дасть волозі шансу пошкодити стінки тумб. Широкий вибір сучасних меблів для ванної кімнати — це можливість створити неповторний стиль.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×