Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
95
95

Вишукані українські вишиванки – безліч моделей на будь-який смак

Вишукані українські вишиванки – безліч моделей на будь-який смак

З прадавніх часів вишиванки користуються особливою популярністю та мають сакральне значення для українського народу. На світовому подіумі також не обійшлося без модних орнаментів, які встигли покрити серця людей у всьому світі.

Не знаєте який саме вишитий одяг вам буде до лиця? Саме така цікава модель знайдеться у магазині «Vzhe-Vzhe», вишиванка купити яку можна за доступною ціною з доставкою. Тепер вишиті елементи будуть не лише в проектах Dolce & Gabanna, а також у вашому гардеробі. Вишиванку можна комбінувати з різними предметами одягу, вона пасує з джинсами та спідницями, може стати прекрасним рішенням в рамках ділового та повсякденного стилю.

Секрет популярності вишиванок розкрито

Достатньо зазирнути в каталог гуртового інтернет-магазину «Вже-Вже» https://vzhe-vzhe.com/, щоб обрати вишитий одяг для всієї родини, адже на сторінках сайту зосереджено багато виробів ручної та машинної вишивки винятково українського виробництва. Вражає багатство відтінків та орнаментів, які прикрашають різні фасони етнічного українського одягу. Сьогодні вишиванка також не втрачає популярності, особливо серед молодого покоління.

Одяг з різними видами орнаменту виготовляють з льону, бавовни, віскози. Також можна зустріти моделі, що виконані з якісного штучного матеріалу. Особливою автентичністю можуть похизуватися вишиті сорочки з домотканого полотна. Машинна вишивка має чудовий вигляд та відрізняється високою деталізацією малюнку, тому поступово витісняє ручні роботи, які безумовно є неймовірно гарними.

Сучасні вишиті жіночі та чоловічі сорочки прикрашають різні візерунки:

  • Природні мотиви з елементами квіток або рослин здавна символізують сімейне щастя, материнську любов.
  • Геометрична символіка містить у собі не менш важливе сакральне значення: силу стихій та родючість землі української.

Вільні та легкі фасони легко поєднувати з різними стилями в одязі, тому можна сміливо експериментувати. Одягати вишиванку можна на свята, урочисті події, на прогулянку, в офіс або до університету. Моделі з оригінальними орнаментами й колірними рішеннями завжди стануть у пригоді. Крім індивідуальних моделей, можна зупинити свій вибір на сімейних комплектах, які чудово доповнюють образ пари.

Ексклюзивний стиль в одязі

Як не загубитися у натовпі, коли всі тяжіють до брендів та стали схожими один на одного? Вишиті блузи, сорочки та сукні – це саме те, що потрібно, щоб створити свій неповторний аутфіт. Дизайнери вклали максимум фантазії і неординарного творчого мислення, щоб вишитий одягу не здавався нудним та посереднім. Навіть зірки шоу-бізнесу, політики, актори та блогери мають у своєму гардеробі вишиванку, що свідчить про те, що вона стала трендом цього року.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×