Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3
3

Захист власного здоров’я: як обрати програму страхування

Захист власного здоров’я: як обрати програму страхування

Уже багато наших громадян переконалися в дієвості й ефективності добровільного медичного страхування. Справді, дуже зручно, коли людина захворіла, чітко знати, куди треба звернутися за допомогою, та й ще отримати медичні послуги безкоштовно. Але щоб мати таку підтримку, варто детально розібратися в різновидах медичних страхових полісів і обрати програму, вигідну для своєї родини.

У чому суть програм страхування життя та здоров’я

Частіше за все такі програми «працюють» таким чином. Людина у спокійному режимі обирає програму страхування і оформлює поліс. У випадку, якщо вона захворіє, усі витрати на лікування бере на себе страхова компанія. Надійні страховики гарантують, що хворому пацієнту не потрібно самотужки шукати клініку, домовлятися про консультацію з вузькопрофільним спеціалістом, сплачувати діагностичні процедури, медикаменти, перебування в стаціонарі. Усі ці витрати відшкодує страхова компанія у межах страхової суми.

У випадку хвороби людині достатньо зателефонувати у службу медичного асистансу і повідомити про настання страхового випадку. Далі будуть надані чіткі рекомендації, що робити в конкретному випадку. Більшість програм страхування життя та здоров’я (https://uniqa.ua/private/life/) гарантує саме таку підтримку. Також за окремими пакетами передбачено виплату компенсації, яку людина може витратити на власний розсуд.

Коротко про різновиди страхового захисту здоров’я

Серед пропозицій компаній найбільшою популярністю користуються такі види страхування здоров’я:

  • добровільне медичне. За таким договором можна отримати поліклінічну допомогу, оплатити ліки, лікування в стаціонарній клініці в екстрених та планових випадках. Перелік і клас майбутніх послуг залежать від обраної страхової програми;
  • від нещасних випадків. Умови цього договору передбачають отримання разової виплати до 200 тис. грн, якщо застрахована особа отримає травму, обмороження, отруєння, опіки тощо;
  • на випадок хвороби. За цим полісом застрахованій особі гарантована виплата за діагнозом (https://uniqa.ua/private/life/vyplata_za_diagnozom/). Якщо людина важко захворіє, вона матиме можливість пройти лікування і реабілітацію розуміючи, що отримує відшкодування за діагнозом від страхової компанії.

Порівнявши ці пропозиції, людина може прийняти рішення на користь тієї чи іншої програми.

Захист власного здоров’я: як обрати програму страхування

Якій компанії довірити найдорожче — страхування здоров’я

Щоб не жалкувати в подальшому про своє рішення, варто дізнатися якнайбільше про особливості страхової програми, перелік ризиків, які покриває договір. Суттєвими факторами є статус страхової компанії, позиція у профільних рейтингах, наявність сертифікатів і нагород.

Однією з надійних організацій є СК «УНІКА», яка має договори з відомими медичними установами. Високий рівень сервісу підтверджено міжнародним сертифікатом та золотою медаллю Customer’s Friend Superior Excellence (Цюріх, Швейцарія).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×