Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
18
18

Зручно та стильно: як підібрати ідеальну піжаму?

lpr 0180 20.1200x1600

Піжама — затишний домашній одяг, який 100% має бути зручним. Вибираючи таке вбрання варто звернути увагу на кілька критеріїв, аби підібрати максимально зручну та оптимальну за розміром модель. Під час покупки не слід фокусуватися на привабливості та стилі.

Це важливий аспект, але першочергово варто зрозуміти, наскільки зручний одяг, адже вдома завжди хочеться почуватися вільно, тепло та комфортно. Найкращим варіантом буде вибрати жіночу піжаму https://ellengroup.com.ua/catalog/pizhami_woman з м’яких та приємних до тіла матеріалів. Такий одяг даруватиме вам тепло, зручність та затишок. У ньому буде комфортно займатися рутинними побутовими справами з максимальним комфортом.

Вибір тканини: головні тонкощі

Домашній одяг і піжами потребують частого прання, що значно впливає на їх зносостійкість. Вибір якісної тканини відіграє вирішальну роль у довговічності улюблених речей. Серед найпопулярніших матеріалів, з яких відшивають піжами, варто виділити:

  1. Бавовна: є надійною, якісною і відносно недорогою тканиною, ідеальною для піжам. Найкраще вибирати вироби, де міститься до 5% еластану або іншої синтетичної нитки — це підвищує їхню зносостійкість.
  2. Шовк: розкішний натуральний матеріал, який прекрасно дихає і є гігроскопічним, але легко мнеться. Щоб шовкова піжама виглядала бездоганно, її доведеться часто прасувати. Догляд за шовком складний: він легко забруднюється, а плями важко вивести. Для прання шовкових речей потрібні спеціальні засоби, і нерідко їх доводиться віддавати в хімчистку. Якщо ж такої можливості немає, потрібно бути готовим витрачати час і сили на підтримання її охайного вигляду.
  3. Атлас і сатин: чудові синтетичні аналоги шовку. Вони не мнуться, тому навіть після сну виглядають свіжо та акуратно. Проте, ці матеріали менш практичні, тому їх часто обирають для романтичних піжам на особливі випадки.
  4. Льон: популярний натуральний матеріал, який використовується не тільки для домашнього одягу. Лляні речі виглядають дорожче бавовняних і є ідеальними для людей з чутливою шкірою, включаючи немовлят. Хоча льон має тенденцію до зминання, при правильному догляді навіть легка зім’ятість надає йому природного і вишуканого вигляду.

Зручно та стильно: як підібрати ідеальну піжаму?

Бажаєте придбати якісну піжаму? Магазин домашнього одягу Еллен пропонує широкий асортимент та привабливі ціни на комплекти вашої мрії. Зручні, високоякісні та довговічні вироби подарують вам комфорт та затишок.

Особливості комплектів домашнього одягу

Сьогодні на ринку можна знайти літні, демісезонні та зимові варіанти жіночих піжам, які мають свої особливості.

Літні комплекти зазвичай складаються з шортів у поєднанні з футболками, топами або майками.

Демісезонні моделі включають сорочки або світшоти з довгими рукавами та м’які спальні штани. Особливо популярні штани-палаццо, які підходять і для сну, і для домашнього носіння. Вони фіксуються на талії за допомогою поясу або куліски. Зручнішим варіантом є штани з м’якими гумками внизу, які надійно тримають штанини на місці.

Зручно та стильно: як підібрати ідеальну піжаму?

Зимові піжами зазвичай не носять в теплих будинках, де з листопада по квітень тепло. Проте, для прохолодних осінніх ночей або ранньої весни ідеально підходять зимові піжами, що складаються з теплих штанів та світшота. Часто такі моделі є суцільними, нагадуючи кігурумі, що додає затишку і комфорту. Крім того, часто піжами комплектуються лосинами або легінсами.

Який варіант купувати — вибирати лише вам, однак пам’ятайте про зручність, адже це найважливіший критерій, який гарантує успішний вибір піжами.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×