Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
667
667

На Дніпропетровщині у 14-річного хлопчика раптово зупинилося серце: його вдалося врятувати

На Дніпропетровщині у 14-річного хлопчика раптово зупинилося серце: його вдалося врятувати

На Дніпропетровщині у 14-річного хлопчика раптово зупинилося серце. Дитину вдалося врятувати медикам «швидкої». Про це розповів медик Віктор Пальчинський, який брав участь у порятунку дитини, передає Nikopolnews.

Подія сталася у Дніпрі.

Серцево-легенева реанімація дорослих для нашої бригади – не дивина, траплялося всяке, послідовність дій налагоджена, і все йде своєю чергою, але дитина….реанімація дитини ніколи не стане рутиною, – написав Віктор Пальчинський

Він розповів, що хлопчик віком 14 років грався зі своїми друзями на подвірʼї, раптом відчув сильний головний біль, запаморочення, поскаржився матусі і втратив свідомість.

Батьки, не гаючи ні хвилини, набрали номер «103».

На виклик диспетчером Ірина Білень була направлена бригада інтенсивної терапії і реанімації у складі Дарья Кацаруба, Тітов Олександр, Віктор Пальчинський.

На Дніпропетровщині у 14-річного хлопчика раптово зупинилося серце: його вдалося врятувати

По прибуттю побачили, що дитина без свідомості, дихає, розвинувся судомний напад, який перейшов у зупинку дихання.

Розпочато штучну вентиляцію легень, медикаментозну терапію, але стан хлопчика стрімко погіршувався, настала раптова зупинка кровообігу.

Одразу було розпочато серцево-легеневу реанімацію, кисень, медикаменти. Через 8 хвилин отримали позитивну відповідь, дитина повернулася до життя!

Стан хлопчика стабілізовано, постраждалий категорії був “LOAD AND GO” швидко доставлений до профільного лікувального закладу високоспеціалізованої медичної допомоги.

Дякуємо нашому водію Ігорю Гореліку, за оперативність і надійний ланцюг нашої команди‼️ Ми, медики, давно звикли майже до всього, бо інакше неможливо працювати, але ЗВИКНУТИ до страждання дітей, маленького бездиханного тіла, жахливих криків їх батьків, які благають врятувати найдорожче-НЕ ВИХОДИТЬ.  Працівники Центральної підстанції Дніпровської станції ЕМД КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» завжди на варті вашого здоровʼя та життя, – написав Віктор Пальчинський

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині медики 77 хвилин реанімували 12-річного хлопчика, який наковтався ліків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×