Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
795
795

27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)

27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)

Поліція Дніпропетровської області в жалобі з приводу важкої втрати. 27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини, повідомляє Nikopolnews.

Під час виконання службового завдання у Донецькій області загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини – Олександр Коваленко, Петро Андрійченко та Сергій Кущевський.

Вони загинули 27 липня на Донеччині, захищаючи український народ від російських окупантів. Життя поліцейських обірвалось внаслідок ворожого обстрілу.

Важка трагедія… Співчуваємо рідним та розділяємо разом з вами це велике горе. Вічна пам‘ять та слава Героям! – йдеться у повідомленні пресслужби поліції Дніпропетровщини.

Олександр Коваленко

27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)

Олександр Коваленко почав свій шлях в правоохоронних органах у 2011 році з посади в підрозділі особливого призначення. Після десяти років відданої служби був призначений оперуповноваженим відділу організації розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області. Разом з іншими правоохоронцями він добровільно записався до зведеного загону, щоб боронити Україну.  У вересні йому мало виповнитися 35 років. Батьки втратили сина, овдовіла дружина, без батька залишилося двоє дітей…

Петро Андрійченко

27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)

Петро Андрійченко у лютому 2002 року став курсантом Криворізького училища професійної підготовки працівників міліції, потім був призначений на посаду до підрозділу забезпечення Царичанського районного відділу міліції. З 2021 року працював помічником чергового чергової частини відділення поліції № 11 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області. Мав 20-річний стаж роботи в органах внутрішніх справ. Він був відповідальним та сміливим. Завдяки своїм особистим та професійним якостям користувався заслуженою повагою. У червні йому виповнилося 42 роки. На жаль, через напад ворожої армії його життя обірвалося…Без люблячого батька й чоловіка залишилися дружина та 17-річний син.

Сергій Кущевський

27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)

Сергій Кущевський народився у Петриківському районі Дніпропетровської області. Почав свій шлях у поліції з квітня 2018 року та гідно ніс службу поліцейським з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння логістики відділення поліції № 10 Дніпровського районного управління поліції. Сергій назавжди залишиться в нашій пам’яті щирим, добродушним товаришем, який вірно служив українському народу. Він був  чуйним і відданим своїй справі поліцейським. У Сергія залишилися дружина, донька та син, які вже ніколи не дочекаються його вдома. Йому було лише 30 років.

Світла пам’ять Захисникам України! Щирі співчуття рідним і близьким!

У Нікополі 52 поліцейських отримали відзнаки і цінні подарунки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×