Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3764
3764

Борис Філатов оцінив плани росіян атакувати Дніпро (відео)

Борис Філатов оцінив плани росіян атакувати Дніпро (відео)

Борис Філатов оцінив можливі наміри росіян атакувати Дніпро. Такі плани він прокоментував в інтерв’ю Current Time, передає Nikopolnews. Міський голова Дніпра назвав їх здійснення практично нереалістичними, адже, на його думку, росія втрачатиме не тисячу, а десятки тисяч солдат на день, якщо спробує атакувати.

При цьому Філатов зазначив, що Путін може мати божевільні плани йти далі, чинити спроби атакувати місто та форсувати Дніпро. Але він наголосив, що місто – дуже добре готове, і в разі спроб росіян вони втрачатимуть не просто тисячі, а десятки тисяч одиниць особового складу своєї армії.

Також Філатов пояснив свою особисту позицію щодо евакуації жінок, дітей та інших цивільних, котрі не залучені до оборони міста.

В умовах масованих ракетних обстрілів тим, хто не працює на підприємствах критичної інфраструктури або на оборону, і хто має таку можливість, я рекомендував переїхати до більш спокійних регіонів. Російські війська продовжують нас бомбити, інтенсифікація бойових дій все сильніша, – заявив міський голова Дніпра.

За словами міського голови Дніпра, ракет прилітає дедалі більше. А враховуючи те, як ворог “поцілює” своєю “високоточною зброєю”, – взагалі незрозуміло, куди вона впаде, і яку вразить ціль.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×