Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7737
7737

Дніпропетровщина зазнала страшних втрат: голова облради про день 31 березня

Дніпропетровщина зазнала страшних втрат: голова облради про день 31 березня

Останній день березня став трагічним для нашого регіону. Дніпропетровщина зазнала втрат внаслідок російської агресії. Про підсумки четверга 31 березня розповів у вечірньому зверненні голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні Дніпропетровщина зазнала страшних втрат. Ракетний удар по військовій частині забрав життя двох людей, ще п’ятеро дістали поранення.  Ворогу цього просто так не залишать, – сказав Лукашук.

Також на Дніпропетровщині співробітниками СБУ було нейтралізовано злочинне угруповання, яке напало на одного з керівників місцевої територіальної оборони. Чоловік завадив незаконному перевезенню зброї через один з блокпостів.

Незважаючи на обстріли, інфраструктура області працює в штатному режимі. Загарбників на території регіону немає.

Також Микола Лукашук нагадує про необхідність реагувати на сигнали тривоги:

Не орієнтуйтеся на повідомлення від своїх друзів, родичів, не читайте незрозумілі телеграм-канали. Орієнтуйтеся лише на офіційні канали оповіщення. Сигнал тривоги подає служба ДСНС. Тому якщо лунає сирена, або надходить оповіщення з офіційних ресурсів – негайно йдіть в укриття, – попросив він.

Ми обов‘язково вистоїмо. Попри всі жахи, які приніс на нашу землю окупант. І ми обов’язково переможемо цю нечисть, – резюмував Лукашук.

Дніпропетровщина зазнала страшних втрат: голова облради про день 31 березня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×