Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1144
1144

Доля дала їй другий шанс: 26-річну матір двох дітей витягнули з петлі на Дніпропетровщині

Доля дала їй другий шанс: 26-річну матір двох дітей витягнули з петлі на Дніпропетровщині

26-річну матір двох дітей витягнули з петлі на Дніпропетровщині. Молода жінка намагалася звести рахунки з життям у лісосмузі. Але, на щастя, її врятували.

Про цей сумний випадок розповіла медик «екстренки» Тетяна Єсич, передає Nikopolnews.

Подія сталася у Новомосковському районі. Жінка була у стані алкогольного сп’яніння.

Жінку витягнули з петлі на Дніпропетровщині

За словами Тетяни Єсич, за номером “103” до Центральної оперативної диспетчерської телефонували працівники поліції, які повідомили, що в лісопарковій зоні Перещепинської ОТГ Новомосковського району “зняли з петлі” молоду жінку.

Через 7 хвилин на місці виклику вже працювала бригада Новомосковської станції ЕМД – структурного підрозділу КП “ОЦЕМД та МК” ДОР” у складі фельдшера з МНС Ірини ЗЯБКО та водія Олега НІМЕНКА.

Доля дала їй другий шанс: 26-річну матір двох дітей витягнули з петлі на Дніпропетровщині

По приїзду на виклик фельдшер оглянула жінку: на шиї – странгуляційна борозна від петлі,  порушення свідомості, дихання самостійне. На щастя, працівники Патрульної поліції вчасно визволили самогубцю з петлі.

Після надання екстреної медичної допомоги бригадою ЕМД (периферичний венозний доступ, шийний комір, інгаляція кисню медичного через маску на місці та під час транспортування), з діагнозом “Спроба самогубства через повішення. Алкогольне сп’яніння” пацієнтка була госпіталізована до КП “Новомосковська ЦРЛІЛ”.

Доля дала ще один шанс молодій жінці жити та бути поруч з своїми дітками. Нехай Господь пошле їй розуму це збагнути та цінувати життя. Дякуємо нашим колегам за вірність “екстренці”, за те що 24/7 мужньо стоїте на варті людського здоров’я та життя! – написала Тетяна Єсич

Ще новини Дніпропетровщини: Посварився з дружиною і вчинив самоспалення: на Дніпропетровщині медики рятували пенсіонера

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×