Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
728
728

Моторошна ДТП на Дніпропетровщині: жінку затиснуло під автомобілем (відео)

Моторошна ДТП на Дніпропетровщині: жінку затиснуло під автомобілем (відео)

Моторошна ДТП на Дніпропетровщині сталася 21 вночі. Про неї повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews. Внаслідок аварії загинула жінка та постраждав чоловік.

21-го серпня о 00:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Центральній села Вербки Павлоградського району.

За викликом направлено надзвичайників міста Павлоград у складі двох чергових відділень.

По прибуттю до місця події співробітники ДСНС встановили, що водій легкового автомобіля «КІА СЕЕD» не впорався з керуванням та злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинула пасажирка – її було затиснуто під автомобілем.

Рятувальники разом з представниками Національної поліції власноруч підняли та поставили на колеса транспортний засіб. Жінку 1996 року народження без ознак життя деблоковано та передано співробітникам поліції.

Водія, 1990 року народження, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів госпіталізовано в лікарню.

До місця події залучено 14 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють співробітники Національної поліції.

На Дніпропетровщині: жінку затиснуло під автомобілем: відео від ДСНС

Ще новини Дніпропетровщини: У Дніпрі авто з двома дітьми і двома дорослими впало в річку – людей діставали свідки події (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×