Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2957
2957

Дуже гучно пройшла ніч на Дніпропетровщині 10 лютого: відео палаючих ворожих дронів

Дуже гучно пройшла ніч на Дніпропетровщині 10 лютого: відео палаючих ворожих дронів

Дуже гучною була ніч на 10 лютого на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews, посилаючись на керівництво області. Двічі лунали сигнали повітряної тривоги, ворог атакував область з різного виду зброї.

Пізно ввечері військові з ПвК «Схід» вдало вполювали всі ворожі БпЛА, які випустили по області.

У Криворізькому районі зафіксовано влучання ракети в об’єкт енергетичної інфраструктури. Є суттєві руйнування. 46-річний співробітник підприємства дістав поранення, йому надано допомогу. Шпиталізація, на щастя, не знадобилась. Нині триває ліквідація наслідків атаки.

В Новомосковському районі на території Піщанської громади уламки ракети впали на житловий 2-поверховий будинок. Там сталася пожежа, яку вже загасили. Люди не постраждали.

На ранок ворог завдав удару по Нікопольському району, поцілили по території Покровської громади. Наразі обстеження території обстрілу ще триває, наслідки з‘ясовуються. Попередньо – ніхто не постраждав.

Сьогодні усіх просять дотримуватися правил безпеки і реагувати на сигнали повітряної тривоги. Це важливо!

І ще одне важливе прохання від влади області:

Будь ласка, не просіть коментувати кожен гучний звук. Далеко не про всі звуки війни військові можуть говорити на загал! Країна б’ється і бореться. Для цього ми маємо сильну армію, підтримку іноземних партнерів та незламних людей! Не оприлюднюйте результати роботи ППО та місця прильотів, – йдеться у повідомленні Дніпро ОВА.

У мережі публікують відео палаючих ворожих дронів, які вдалося збити на Дніпропетровщині

Раніше ми повідомляли:

Читайте також:

Родина із Запоріжжя зникла під час землетрусу у Туреччині – ЗМІ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×