Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
551
551

Дуже крута новина! У Дніпрі з’явиться Superhumans Center

Дуже крута новина! У Дніпрі з’явиться Superhumans Center

У Дніпрі з’явиться Superhumans Center. Наразі такий заклад є тільки на Львівщині.

Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Дуже крута новина! В нашій області буде створено Superhumans Center! Наразі такий заклад є тільки на Львівщині. Сьогодні зустрівся з Ольгою Руднєвою, CEO Superhumans, та Юлією Селезньовою, директоркою з розвитку Superhumans center, – поділився гарними новинами Лукашук

Він сказав, що початок вже покладено. І розповів, що це масштабний проєкт для наших ветеранів.

Амбасадором центру є перша леді України Олена Зеленська. Будуватимуть заклад за кошти благодійників – планується залучити близько 5 млн доларів інвестицій.

Чому це важливо? Дніпропетровщина – у ТОП-3 областей з найбільшою кількістю ветеранів. Саме у Superhumans center наші захисники та захисниці зможуть отримати найсучасніші послуги з протезування, реконструктивної та пластичної хірургії, фізичного відновлення, психологічної реабілітації, – каже Микола Лукашук

Зараз спільно з обласною державною адміністрацією розробляється першу в області Програма підтримки ветеранів та створюється мережу реабілітаційних центрів.

Дякую кожному, хто долучився до реалізації проєкту! – написав голова облради

Довідка: У Дніпрі з’явиться Superhumans Center – що це таке

Superhumans Center – сучасна клініка із протезування, реабілітації, реконструктивної хірургії та психологічної підтримки для військових та цивільних, постраждалих від війни в Україні. “Superhumans” є некомерційним підприємством, усі послуги в клініці безкоштовні для пацієнтів.

Центр фінансується донорами та партнерами. Перший Центр “Superhumans” було відкрито у квітні 2023 року біля Львова (Україна). Найближчим часом центр має намір розширитися в інші регіони України.

Проект ініційовано українським бізнесменом Андрієм Ставніцером.

Superhumans Center

Ще новини Дніпропетровщини: Які послуги у Нікополі надає територіальний центр (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×