Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
41607
41607

Екокатастрофа на Дніпропетровщині: в Мар’янському загинуло понад 850 кілограм риби

Екокатастрофа на Дніпропетровщині: в Мар’янському загинуло понад 850 кілограм риби

В Мар’янському, що у Зеленодольській громаді Криворізького району Дніпропетровської області, стався масовий мор риби. Про це вже повідомлялося вчора, ми публікували фото. Сьогодні офіційну інформацію надав начальник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

В Мар’янському Зеленодольської громади стався масовий мор риби. Все через стрімке обміління водосховища, яке спричинили росіяни, підірвавши Каховську ГЕС, – сказав Лисак

За його словами, загинуло понад 850 кілограмів біоресурсів. Збитки, завдані росіянами рибному господарству області – більш ніж 7,6 мільйонів гривень.

Берегову лінію від риби вже очистили. Тепер її утилізують.

В Мар’янському стався мор риби: офіційний коментар

Зазначимо, що у Зеленодольській громаді повідомляли 7 червня увечері, що керівництво громади цілий день провело у Мар’янському. Разом з небайдужими місцевими мешканцями провели непросту роботу.

photo 2023 06 07 22 45 27

Хочу подякувати за спільну непросту роботу – небайдужим жителям села Мар’янське, старості Віктор Недря, Сергію Христенко та дільниці КП, Зеленодольському добровольчому формуванню, добровольчому формуванню села Грушівка, дякую голові Нововоронцовської громади Андрій Селецький. Лише завдяки такій потужній команді, ми змогли зробити важливу справу! – написав міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий

Ще новини Дніпропетровщини: 17 дітей загинуло на Дніпропетровщині від початку повномасштабної війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×