Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3534
3534

«Фіксується те, чого давно не було – застосування бойової авіації» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

«Фіксується те, чого давно не було – застосування бойової авіації» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту, передає Nikopolnews.

Обстановка на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільною. Усі частини ЗСУ перебувають на зайнятих позиціях та чітко виконують поставлені бойові розпорядження.

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Усі райони міста посилено патрулюються зведеними нарядами поліції та Національної гвардії. Перевірки автотранспорту проходять не лише на блокпостах, а іноді й у периметрі міста.

Прошу до цього ставитися з розумінням та сприяти правоохоронцям, – сказав Вілкул.

Ворог продовжує обстріл по всій лінії зіткнення. Вночі 23 травня орки з «Ураганів» обстріляли територію Апостолівської громади. Також 23 травня було обстріляно село Мала Костромка Зеленодольської громади, близько 19.00 були обстріли села Аннівка Широківської громади. На щастя, обійшлося без жертв.

Вночі 24 травня було багато ворожих обстрілів по всій лінії зіткнення, у Криворізькому районі обстріл села Велика Костромка з РСЗВ ‘Ураган’ – 15 ‘приходів’, зруйновано домоволодіння, жертв немає.

Обстріли на лінії зіткнення ведуться ворогом із РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. Фіксується те, чого давно не було – застосування бойової авіації.

Ведеться робота з розмінування територій. 23 травня на території Зеленодольської громади було знешкоджено одну ракету від «Урагану» та 85 ворожих касетних боєприпасів.

Продовжується робота зі зміцнення ліній оборони Кривого Рогу по всьому периметру. Вона ведеться не лише на основних напрямках, що становлять найбільшу небезпеку – там ЗСУ вже окопалися дуже добре і продовжують це робити – а й посилюється на другорядних, де зараз немає прямої видимої загрози. Там також будуємо додаткові серйозні укріплення.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×