Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1101
1101

«Прошу всіх бути готовими до відключень не лише світла, але й води» – голова Дніпропетровської облради

«Прошу всіх бути готовими до відключень не лише світла, але й води» - голова Дніпропетровської облради

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, як пройшов день 9 грудня на території області, і зробив попередження, передає Nikopolnews.

Завершуємо робочий тиждень втішною новиною: протягом дня райони Дніпропетровщини не обстрілювалися, ворожих атак не зафіксовано. Маю надію, що ніч буде такою ж тихою, – сказав Лукашук.

Він розповів, що вдень «Укренерго» ввело екстрені відключення електроенергії. Як наслідок – від живлення відімкнули один з водоканалів, що підпорядковується обласній раді. Через це в оселях мешканців Жовтих Вод було відсутнє водопостачання. Наразі його вже відновлено.

Враховуючи складну ситуацію в енергетиці, прошу всіх бути готовими до відключень не лише світла, але й води. Робіть запаси заздалегідь, – закликав голова облради.

Роботи в нас ще багато. Тому бережемо сили для боротьби. Допомагати ЗСУ і своїм близьким – головне завдання. Вірте в наших захисників, в Президента і в свою країну. Разом – сильні, тому разом переможемо, – додав Микола Лукашук.

«Прошу всіх бути готовими до відключень не лише світла, але й води» - голова Дніпропетровської облрадиhttps://t.me/mykola_lukashuk/2685

Путін заговорив про завдавання превентивного ядерного удару – Bloomberg

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×