Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1194
1194

Як пройшов день 30 вересня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 30 вересня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 30 вересня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Дніпропетровщина пережила ще один страшний, важкий день війни, – написав Лукашук.

Вранці окупанти вдарили по Зеленодольській громаді: пошкодили вісім приватних будинків і господарську споруду. На щастя, ніхто не постраждав.

У всіх інших районах області протягом дня ворожих обстрілів не зафіксовано.

Під час пошукових робіт на автотранспортному підприємстві, по якому армія рф вчора пізно ввечері вдарила ракетою «Іскандер», рятувальники виявили тіла ще двох загиблих. Три жертви, п‘ятеро постраждалих, зруйноване АТП.

росія – країна-терорист. А її армія, яка воює з дітьми і автобусами, не може називатися армією взагалі. Збіговисько злочинців, вбивць і окупантів, яким місце за ґратами.
Після сьогоднішнього шабашу в кремлі для нас нічого не змінилося. Війна триває і триватиме до тих пір, поки ЗСУ не звільнять наші території від російських загарбників повністю. Ворог нічого не може зробити на полі бою, тому гатить по мирним містам ракетами. Але наша держава даватиме відсіч.
Сьогодні Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна подає заявку на вступ до НАТО в пришвидшеному режимі. Генсек Альянсу Єнс Столтенберг назвав анексію українських територій незаконною. Президент США Джо Байден у свою чергу заявив, що США підтримуватиме Україну у процесі повернення контролю над своїми територіями. Вдячні партнерам за єдність і допомогу.
У росії немає шансів на демократичне, цивілізоване майбутнє.
Допомагаємо українським захисникам, віримо в Президента і виборюємо мир разом, – сказав голова облради.

«Фільтруйте все, що читаєте в мережі» — Лукашук звернувся до мешканців Дніпропетровщини і розповів, як пройшов день

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×