Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
590
590

Інсценував ДТП, аби приховати вбивство 21-річної дівчини: на Дніпропетровщині затримали нелюда

Інсценував ДТП, аби приховати вбивство 21-річної дівчини: на Дніпропетровщині затримали нелюда

На Дніпропетровщині затримали нелюда. Він інсценував ДТП, аби приховати вбивство 21-річної дівчини. Про це повідомляє поліція, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині поліцейські затримали 31-річного нападника. Щоб уникнути покарання, чоловік вирішив інсценувати загибель дівчини нібито від ДТП – виніс тіло на узбіччя дороги та втік.

13 грудня близько 8:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із селищ Кам`янського району біля дороги виявили тіло 21-річної місцевої жительки з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські відділення поліції № 3 Кам’янського РУП за кілька годин встановили обставину злочину та затримали чоловіка. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Як було з’ясовано, злочин стався 11 грудня. Потерпіла перебувала в гостях, де у неї виник конфлікт з 31-річним чоловіком. Під час сутички нападник завдав дівчині численних тілесних ушкоджень. Після скоєного зловмисник ліг спати, а загиблу дівчину залишив в іншій кімнаті. Наступного дня, фігурант виніс тіло на узбіччя дороги, аби інсценувати ДТП.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 ККПК України, повідомили йому про підозру та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Ще новини Дніпропетровщини: У Дніпрі патрульному, який застрелив чоловіка, змінили запобіжний захід

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×