Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1109
1109

На Дніпропетровщині заборонили ловити рибу – як каратимуть за порушення

На Дніпропетровщині заборонили ловити рибу – як каратимуть за порушення
на Днепропетровщине запретили вылов рыбы - кто и какой штраф заплатит за нарушение

На Дніпропетровщині штрафуватимуть за вилов риби в зоні зимувальних ям. Злим браконьєрам загрожує кримінальна відповідальність

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Дніпровська панорама.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОВА Ірини Понікарової, з настанням холодів риба збирається у зграї та йде на зимівлю на дно водойми. Вона стає менш активною та вразливою. Нині річкових мешканців не можна турбувати. Це необхідно для збереження їхньої популяції. Тому риболовля у зимувальних ям щороку – під забороною.

На Дніпропетровщині заборонили ловити рибу – як каратимуть за порушення

Як пояснила Понікарова, покарання за риболовлю зазнають браконьєри. Вони зобов’язані сплатити штраф – до 680 грн. Крім того, вони також додатково заплатять збитки за кожну незаконно виловлену рибу. Наприклад, за ляща доведеться віддати понад 1,5 тис. грн., а за судака, щуку, окуня – понад 3 тис. грн. Що стосується злісних порушників, то на них чекає кримінальна відповідальність.

До відповідальності буде притягнуто за рибалку в акваторії Кам’янського, Дніпровського, Каховського, Макортовського та Карачунівського водосховищ.

Ворог продовжить атаки на Дніпропетровщині – у нас найбільші енерговузли: Геннадій Корбан

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×