Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2871
2871

Корбан заявив про 10 загиблих і багато поранених внаслідок «прильоту» по Дніпровському району

Корбан заявив про 10 загиблих і багато поранених внаслідок «прильоту» по Дніпровському району

Начальник тероборони Дніпра Геннадій Корбан заявив про 10 загиблих і близько трьох десятків поранених внаслідок прильоту ворожої ракети по Дніпровському району 27 травня. Про це він сказав у телемарафоні Дніпро ТВ, передає Nikopolnews.

Вранці 27 травня Росія завдала ракетного удару по полігону Нацгвардії у Дніпровському районі, розповів глава теробороны Дніпра Геннадій Корбан. За його даними, близько 10 загиблих і 30-35 осіб поранених.

Корбан повідомив, що окупанти вдарили ракетою ‘Іскандер’, яка прилетіла з Ростовської області.

Це не балістичні “Іскандери”, це так званий “Іскандер-К”, крилата ракета. Два прильоти були не точними та не влучили у ціль, один влучив у казарму, де перебували люди, – повідомив Геннадій Корбан

Це при тому, що військові намагалися дотримуватися заходів обережності, і більшість особового складу було розосереджено по території, – додав він.

За словами Корбана, є наказ голови Міноборони про те, що в одному місці можна зосереджувати більше 20 військовослужбовців.

Він додав, що ‘навіть фізично складно’ роззосереджувати по одному-два бійця, “і навіть у військових наметах живуть по 15-20 осіб”.

Це війна, – підсумував глава ТрО Дніпра.

Корбан заявив про 10 загиблих і багато поранених внаслідок «прильоту» по Дніпровському району

За його словами, на місці влучення ракети зараз працюють співробітники МНС, поліції та військової комендатури. На місце виїхав також голова Дніпропетровської ОВ Валентин Резніченко.

Корбан додав, що зараз на Дніпропетровщині стали частіше лунати сирени, і це не дивно, адже область оточена трьома ділянками фронту.

93 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон "Інформоборона"93 день війни. Дніпро єднає Україну | Телемарафон “Інформоборона”
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×