Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1420
1420

Повз в одному светрі по тонкій кризі: у Кривому Розі перехожий врятував дівчинку, яка провалилась під лід

Повз в одному светрі по тонкій кризі: у Кривому Розі перехожий врятував дівчинку, яка провалилась під лід

У Кривому Розі 12-річна дівчинка провалилась під лід і ледве не потонула. Її врятував перехожий. Про це розповідають у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Подія сталася 7-го грудня на Ставках у Покровському районі Кривого Рогу. І лише тепер стало відомо ім’я рятівника. Це – працівник рудника Суха Балка Євген Кльонов.

Того дня вони з дружиною гуляли неподалік, коли побачили дівчинку у воді посеред ставка. Не гаючи часу чоловік кинувся до дитини. Серед рятувальних засобів у нього була лише гілка.

Євген, в одному светрі, повз по щойно утвореній кризі, допоки не наблизився до дівчинки.

«Найстрашніше, коли вона сказала, що більше не може. Я злякався, адже не зможу її звідти дістати. Якщо дитина потоне на моїх очах, я не переживу», – ділився переживаннями Євген.

У дівчинки вже не було сил триматись у воді. Але усе обійшлось. Він простягнув їй гілку та швидко витягнув дитину з води. Разом вони добрались до берега, де чекала їх дружина Євгена, Аліса.

Промокший чоловік одразу пішов додому. Із дівчинкою залишилися Аліса та ще одна небайдужа жінка. Дитині надали першу допомогу, намагаючись її зігріти – зняли мокрий одяг, загорнули укуртку Євгена та чекали до приїзду рятувальників та швидкої.

Наразі з дівчинкою все гаразд, і вона дуже вдячна Сергію та його дружині за врятоване життя та допомогу.

Без сумніву, вчинок Євгена Кльонова не міг залишитись поза увагою. Надзвичайники Криворізьке районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області вручили чоловіку подяку за його героїчний вчинок та швидкі дії, що врятували життя дитини. Дякуємо родині Кльонових та жінці, яку не вдалося відшукати, за їх небайдужість і порятунок найбільшої людської цінності – життя. Такий вчинок заслуговує поваги! – йдеться у повідомленні ДСНС.

У Кривому Розі перехожий врятував дівчинку, яка провалилась під лід: відео

14-річний хлопчик 10 днів пробув у російській катівні на Херсонщині. Про що він розказав (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×