Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
398
398

21 вересня окупанти скинули боєприпас з безпілотника на Марганець та обстріляли Криворізький район

на Марганець

21 вересня окупанти скинули боєприпас з безпілотника на Марганець та обстріляли Криворізький район. Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews  

«Жодного дня без терору. Таку реальність для мирних міст і сіл Дніпропетровщини влаштували росіяни. Вони не припиняють цілити по Нікопольщині. Вранці скинули боєприпас з безпілотника на Марганець», написав Сергій Лисак

За його словами, під удар потрапив і Криворізький район. По Грушівській громаді агресор вгатив з важкої артилерії.

«Пошкоджено 5 приватних будинків, господарська споруда та авто. Понівечені газогін і лінія електропередач. Побито сонячні панелі», додав Сергій Лисак.

Окупанти скинули боєприпас з безпілотника на Марганець та обстріляли Криворізький район

photo 2023 09 21 17 02 13

Його слова підтвердив очільник обласної ради Микола Лукашук. Окрім тог він прокоментував масовану ракетну атаку.

«За даними Укренерго сьогодні зранку через масовану ракетну атаку вперше за півроку були пошкоджені енергооб’єкти в західному та центральному регіонах. Через наслідки атаки сталися часткові знеструмлення, зокрема, в нашій області»

Після відбою тривоги енергетики почали роботи по відновленню електромереж.

«Ще рано говорити про нову кампанію по знищенню критичної інфраструктури. Але слід розуміти, що війна триває, і ворог продовжує терор в країні. Ми пройшли вже один складний осінньо-зимовий період, пройдемо і цей», написав Микола Лукашук.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×