Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
287
287

Стадіони точно в пріоритети не входять: Микола Лукашук про бюджет Дніпропетровщини на 2024 рік

бюджет Дніпропетровщини

Очільник обласної ради Микола Лукашук розповів про бюджет Дніпропетровщини на 2024 рік. Наразі триває його підготовка, передає Nikopolnews.

«Зараз збираємо інформацію від депутатського корпусу і наших комунальних закладів. Потім передамо ці дані в ОВА, оскільки проєкт бюджету готують вони, а обласна рада – затверджує. Наразі в нас усіх багато роботи. Головний фінансовий документ прифронтової Дніпропетровщини має бути ефективним, правильно та виважено сформованим», – говорить Микола Лукашук

photo 2023 10 05 13 25 58

За його словами, на першому місці – Сили Оборони України. Адже чим краще вони матимуть забезпечуватимемо, тим швидше настане мир у всій державі.

«Точно допомагатимемо громадам. В області є резервний фонд, який використовується у випадку масштабних руйнувань внаслідок російських обстрілів. Без підтримки наші території не залишаться. Окремо слід сказати кілька слів про недобудовані обʼєкти. Будемо дивитися, які доцільно завершувати, а які – ні. Стадіони точно в наші пріоритети не входять», каже Лукашук.

photo 2023 10 05 13 25 59 (3)

При формуванні бюджету на наступний рік враховують і підтримку соціальної сфери.

«Робота медиків та освітян в умовах війни, безпека пацієнтів, школярів. Допомога постраждалим від війни, родичам загиблих цивільних громадян. Створення і розвиток реабілітаційних центрів. Фінансування регіональних програм. Інші важливі питання – компенсація різниці в тарифах на електроенергію для комунальних підприємств, підтримка й захист критичної інфраструктури та підприємств теплоенергетики, водоканалів», додав Микола Лукашук

Бюджет Дніпропетровщини на 2024 рік мають затвердити у листопаді або у грудні

Микола Лукашук про бюджет Дніпропетровщини на 2024 рік: фото

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

бюджет Дніпропетровщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×