Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3377
3377

Зв’язані діти та антисанітарія: у Дніпропетровському дитячому будинку-інтернаті виявили порушення  

дитячому будинку-інтернаті

У Дніпропетровському дитячому будинку-інтернаті співробітники Офісу Омбудсмана виявили порушення. В закладі перебувало 22 дитини та 53 повнолітніх підопічних, передає Nikopolnews.

«Зв’язані діти, антисанітарія, таргани в харчоблоці, відсутність найпростішого укриття.Співробітники Офісу Омбудсмана виявили кричущі порушення в Дніпропетровському дитячому будинку-інтернаті», повідомив Дмитро Лубінець.

Так, одного вихованця виявили у ліжку зі зв’язаними руками та застосування до підопічних фізичного обмеження без правових підстав. Окрім того, були зафіксовані систематичні випадки отримання тілесних ушкоджень підопічними.

У Дніпропетровському дитячому будинку-інтернаті виявили порушення

у Дніпропетровському дитячому будинку інтернаті

Підопічні закладу потребували термінового санітарно-гігієнічного догляду, мали забруднену постіль, зношений одяг. До того ж, в інтернаті немає укриття. Під час «повітряної тривоги» діти залишаються або в кімнатах, або в коридорі.

Ювенальними прокурорами Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей (ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×