Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
483
483

Понад 40 дітей з Нікопольського і Криворізького районів поїхали на відпочинок до Італії

дітей з Нікопольського

Понад 40 дітей з Нікопольського і Криворізького районів поїхали на відпочинок до Італії. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА, передає Nikopolnews.

«Найголовніше – дати малечі відчуття безпеки, спокою та яскравого дитинства. Вдячна представництву Апостольської Нунціатури в Україні та благодійникам з організації «Карітас Італія». За запрошення наших юних мешканців області. Сподіваюсь, італійська краса відволіче від недитячих переживань. Впевнена, вони повернуться із купою вражень», – розповіла начальник Служби у справах дітей Дніпропетровської ОВА Олена Гуржій.

Понад 40 дітей з Нікопольського і Криворізького районів поїхали на відпочинок до Італії

дітей з Нікопольського

Юним мандрівникам від 7 до 18 років. Вони відпочиватимуть понад два тижні. У поїздці дітей супроводжують батьки-вихователі. Для туристів з Дніпропетровщини організували цілу програму. Дозвілля на березі Адріатичного моря. Екскурсії історичними місцями Італії, відвідування музеїв.

Відзначимо, що Італія – не перша країна, яка запрошує на відпочинок дітей Дніпропетровщини. Зокрема, нещодавно понад 90 школярів повернулись з угорського міста Мішкольці.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×