Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
869
869

До війни був дитячим хореографом, і тепер знову навчає діток: у Дніпрі врятували бійця

у Дніпрі врятували

У Дніпрі врятували бійця, який отримав важке поранення на фронті. Зворушливу історію його порятунку розповів головний лікар обласної лікарні ім. Мечнікова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

«Олександру 34 роки. Доставлений до Мечникова у стані коми з великою крововтратою. Мінно-вибухова травма.  Ускладнилася розвитком анаеробної газової гангрени. Життя затухало. На великих дозах вітальних препаратів виконана екзартикуляція правої нижньої кінцівки. Шансів вижити майже не було», – пише Сергій Риженко.

Завідувачка реанімації сепсиса Валентина Лиснича зробила все можливе, аби врятувати важкопораненого військовослужбовця.

«Далі дівчина Аня, психолог, допомогла спортивному хлопцю реабілітуватися психологічно та зрозуміти, що життя продовжується», – пише Риженко.

У Дніпрі врятували бійця

у Дніпрі врятували

До війни Олександр був акробатом-хореографом та займався навчанням діток. Зараз продовжує займатися улюбленою справою та навчати діток… Тепер вже навіть діток, які теж мають ампутовані кінцівки.

врятували бійця

«Лікарі Мечникова роблять диво. Ми дуже раді, що у нашій країні такі міцні сім’ї. Сила наших воїнів не тільки в них самих, а в усіх рідних, що стоять за їхніми плечима. Ця підтримка дасть нам змогу перемогти», – додав Сергій Риженко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×