Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
245
245

Заперечував російську збройну агресію: на Дніпропетровщині затримали колаборанта

на Дніпропетровщині затримали

На Дніпропетровщині затримали колаборанта, який заперечував російську збройну агресію. Про це розповіли у прокуратурі, передає Nikopolnews.

«За даними слідства, підозрюваний з початку повномасштабного вторгнення рф поширював дописи та відеозаписи з проросійських груп у забороненій соцмережі. У розміщених антиукраїнських матеріалах він заперечував збройну агресію рф та закликав до співпраці з державою-агресором і її збройними формуваннями», – йдеться у повідомленні.

Під час обшуку за місцем мешкання чоловіка було вилучено мобільний телефон та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

«Згідно з висновком експертизи, поширені чоловіком публікації містять публічне заперечення здійснення збройної агресії проти України, встановлення та утвердження тимчасової окупації, публічні заклики до підтримки рішень і дій держави-агресора», – говорять у прокуратурі.

Новомосковська окружна прокуратура повідомила про підозру місцевому мешканцю за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

На Дніпропетровщині затримали колаборанта: фото

на Дніпропетровщині затримали

на Дніпропетровщині затримали

на Дніпропетровщині затримали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×