Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
149
149

Як на Дніпропетровщині підтримують родини полеглих Захисників, розповів Микола Лукашук

Як на Дніпропетровщині підтримують родини полеглих Захисників

На Дніпропетровщині підтримують родини полеглих Захисників. Також грошову допомогу отримали 39 родин загиблих цивільних і 7 родин загиблих поліцейських.

Про це розповів очільник обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Дніпропетровська обласна рада разом з ОВА робить все можливе, аби підтримувати мешканців області. Цього року 5400 громадян отримали грошову допомогу з обласного бюджету в рамках програми комплексної програми соцзахисту населення на 2020-2024 роки.

«З початку 2024 року з обласного бюджету щомісячну матеріальну допомогу отримали 2800 членів сімей загиблих Захисників та Захисників на загальну суму 53,76 млн грн. Виплатили допомогу й 214-ти рідним зниклих безвісти – на 3,41 млн грн», написав Микола Лукашук

Як на Дніпропетровщині підтримують родини полеглих Захисників

гроші2

Грошову допомогу отримали й 39  родин загиблих цивільних на на загальну суму 11,7 мільйонів ​​гривень (по 300 тисяч на кожну родину).

З обласного бюджету щомісячну грошову допомогу надано  членам сімей поліцейських, які загинули при виконанні службових обов’язків на 170 тисяч гривень.

Ще новини Дніпропетровщини: Діти полеглих Захисників з Нікополя відпочили у кінотаборі Литви та в оздоровчому центрі «Артек» (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×